Simpozion pentru Eficienta energetica la Caciulata


ghidelectric.ro
Marti, 5 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Simpozion pentru Eficienta energetica la Caciulata


Eficienta energetica: inovare si creativitate in domeniul actionarilor electrice, editia a VI-a Calimanesti - Hotel Caciulata, 7-9.10.2009

eficienta energetica

ICPE ACTEL, societate comerciala cu capital integral romanesc, care se bucura de o experienta de 60 ani in domeniul actionarilor electrice de mare putere, organizeaza in perioada 7-9 octombrie 2009 a VI-a editie anuala a Simpozionului propriu international cu tema : "Eficienta energetica: inovare si creativitate in domeniul actionarilor electrice" la hotel Cozia, Calimanesti.


Editia din acest an este un eveniment national integrat in conceptul CERO (Clean Energy for Romania), care se desfasoara in centre si universitati din toata tara in saptamana 5-9 octombrie 2009, dar si international prin participarea unor reprezentanti din comunitatea stiintifica internationala, contribuind si pe aceasta cale la intensificarea participarii romanesti la Programele Uniunii Europene, integrarea ariei romane a cercetarii in cea europeana,  si totodata impulsionand schimburile europene.


Scopul acestei manifestari este de a favoriza realizarea obiectivului  principal al economiei romanesti de a fi parte integranta in aceea europeana, prin realizarea unor economii importante de energie la utilizatori, a unor produse cu eficienta energetica sporita, fiabilitate si calitate maxima, a inlocuirii omului in actul de decizie, obtinerea unui mediu curat, etc.
Stimularea inovarii si creativitatii sunt masuri necesare pentru implementarea noilor concepte si solutii in echipamente care vor conduce la cresterea parametrilor economici si a competitivitatii la nivelul pietelor europene si internationale.


Acest simpozion international va oferi posibilitatea unei comunicari largite intre specialistii din sfera de actionari electrice, beneficiarii din diverse domenii de activitate ca S.E.N., foraj, industrie, agricultura, precum si oameni de afaceri din tara si strainatate pentru
promovarea solutiilor noi, venite din sfera cercetarii si inovarii, care sa asigure o eficienta
energetica sporita la beneficiari.


Pentru informatii si inscrieri:
Dna Cornelia POPESCU
Tel: 004.021.3468691
Fax: 004.021.3468691
popescu.cornelia@icpe-actel.ro

 
24/09/2009 - Acest articol a fost citit de 2939 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 63 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Sindicalistii ies in strada din cauza divizarii...
Incepe prima etapa a eliminarii becurilor clasice
Comerciantii nu mai pot achizitiona becuri de...
Programul seminarului GAZO-MAR reactualizat
Programul oficial al seminarului GAZO-MAR
Stirile urmatoare
Pompiliu Budulan : Energia nucleara este ieftina
Viitorul energetic al Occidentului : Marea Neagra
Conferinta cu tema Energia regenerabila in Romania
Seminarul - Investitii verzi in domeniul energetic
Compania Siemens achizitioneaza Solel Solar...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric