Va asteptam la "Romania Green Business Gala"


ghidelectric.ro
Joi, 22 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Va asteptam la "Romania Green Business Gala"


Compania FinMedia are deosebita placere de a va invita sa participati la cea de-a doua editie a "Romania Green Business Gala" prin care doreste sa continue rasplatirea companiilor, institutiilor in a dobandi calitatea de: "a fi verde".

energie verde

Asadar si in acest an si mai cu seama intr-o perioada dificila din punct de vedere economic, cu repercusiuni asupra tuturor aspectelor vietii unei societati, “Romania Green Business Gala”, va recunoaste meritul si ii va rasplati pe aceia care au demonstrat si continua sa demonstreze, abilitatea de a gestiona eficient impactul activitatii lor asupra mediului si contributia tot mai accentuata prin politici, practici, procese si produse “eco friendly” la indeplinirea obiectivelor de mediu impuse de Uniunea Europeana.

 Obiectivul acestui eveniment, declarat inca din prima sa editie, este acela de constientizare publica a mai multor grupuri de interese asupra necesitatii intreprinderii, asigurarii continuitatii si nu in ultimul rand a imbunatatirii politicilor si strategiilor adoptate pentru asigurarea conservarii mediului inconjurator si ale resurselor acestuia.

 Va invitam totodata sa luati parte la discutiile ce vor fi generate de gazduirea unei mese rotunde care va avea ca scop identificarea de noi posibilitati de investitii “verzi” in sprijinul diminuarii efectelor prezentei crize financiare.

 Va asteptam asadar in data de 10 decembrie 2009, la hotel Crowne Plaza Bucuresti, Ballroom B+C  sa participati la o seara deosebita prin care ii vom omagia pe aceia care au constientizat, actionat si sprijinit deopotriva procesul de informare a publicului larg, asupra necesitatii salvarii mediului inconjurator.

PROGRAM

 

18:00 – Inregistrarea participantilor

18:30 – Masa rotunda: “Impactul mediului asupra crizei economice actuale”

Moderator: dr. Ionut Purica, Expert in Energie si Mediu, IPE, Academia Romana

19:30 – Decernarea premiilor “Romania Green Business Gala”

20:15 – Cocktail


Web: http://www.finmedia.ro

 
24/11/2009 - Acest articol a fost citit de 2167 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 37 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Pierderi de 10,5 % in compania producatoare de...
Ministerul Justitiei a avizat infiintarea celor...
Targ international de energie regenerabila RENEXPO
Summit Economic Forum 2009
Hidroelectrica vrea sa se implice in proiecte...
Stirile urmatoare
Participa sau nu statul la proiectul celor doua...
In 2010 jucatorii din piata automatizarilor...
Motoare electrice din Romania pentru francezi
Siemens a avut o crestere a profitului cu 24%
Instalatii pentru Ambasada SUA din Bucuresti de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric