Instalatii pentru Ambasada SUA din Bucuresti de la SOMMERING INSTALL


ghidelectric.ro
Joi, 22 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Instalatii pentru Ambasada SUA din Bucuresti de la SOMMERING INSTALL


Sommering Install va realiza sistemele de instalatii pentru noua cladire a Ambasadei SUA la Bucuresti, contractul fiind incheiat la finele anului trecut.

instalatii electrice "Suntem la a doua lucrare in zona diplomatica, dupa ce, in 2003, am realizat sistemele de instalatii pentru cladirea Ambasadei Germaniei", a declarat Rudolf Sommer, proprietarul Sommering Install. Inceputul de an gaseste compania cu doua proiecte finalizate si in curs de predare, Lake View si Global City, respectiv cu alte patru proiecte in diferite faze de executie, potrivit Moldovaconstruct.

 "In prezent avem de lucru in tara, insa vizam extinderea si pe alte piete, limitrofe sau mai indepartate. In 2009 au existat cateva contacte in acest sens in Bulgaria si Armenia", a precizat reprezentantul companiei. Societatea a finalizat, la sfarsitul anului trecut, organizarea diviziilor de business, sub forma unui grup de companii specializate pe sectoare complementare de activitate.

 "Dupa perioada agitata din anii trecuti cand s-a construit mult si repede, 2009 ne-a lasat timp sa ne organizam. Acum avem cate un manager pentru fiecare divizie de business si aproximativ 350 de angajati. Din perspectiva resurselor umane, perioada pe care o traversam acum este benefica pentru ca se pot cerne valorile, ramanand doar cei care merita si ofera un pret corect", a precizat Rudolf Sommer, informeaza Moldovaconstruct.

Proiectele derulate in 2009 de catre Sommering Install sunt in valoare de aproximativ 20 milioane de euro, insa o parte dintre acestea au fost predate in ianuarie 2010. In aceste conditii, cifra de afaceri a companiei, aferenta anului 2009, este de 16 milioane de euro.

Sursa: MoldovaConstruct
 
28/01/2010 - Acest articol a fost citit de 1940 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 31 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Siemens a avut o crestere a profitului cu 24%
Motoare electrice din Romania pentru francezi
In 2010 jucatorii din piata automatizarilor...
Participa sau nu statul la proiectul celor doua...
Va asteptam la "Romania Green Business Gala"
Stirile urmatoare
Disponibilizari in cadrul companiei Siemens din...
APC by Schneider Electric a extins...
GE: Fondurile europene de 30 mld. euro pentru...
Curs gratuit -Casa inteligenta - solutia...
CONFERINTA AUDITORILOR ENERGETICI, 27 mai 2010,...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric