Electroputere pregateste concedierea a 1.000 de angajati


ghidelectric.ro
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Electroputere pregateste concedierea a 1.000 de angajati


Aproape 1.000 dintre angajatii Uzinei Electroputere Craiova risca sa ramana fara locuri de munca, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, citat de The Money Channel

disponibilizari Acesta sustine ca in acest moment se face o evaluare a personalului de la uzina craioveana, in contextul scaderii drastice a numarului de comenzi.
Lipsa comenzilor de la Electroputere Craiova atrage dupa sine disponibilizari. Autoritatile locale apreciaza ca peste 1.000 de oameni sunt in in punctul a ramane fara un loc de munca. In acest moment Consiliul Judetean Dolj face eforturi pentru a pastra un numar cat mai mare de angajati. Si reprezentantii salariatilor cauta solutii ca numarul disponibilizatilor sa nu fie asa de mare.
"Noi incercam sa facem niste demersuri sa nu asteptam sa devina problema a 1000 de oameni. Am inceput un drum catre AVAS sau cine ne poate sprijini astfel incat sa ne oprim cu disponibilizarile acolo unde este sanatos, pentru un echilibru intre posibilitatile actionariatului si realitatea firmei", a declarat Aurel Bojenoiu, liderul Sindicatului Liber "Electroputere".
Liderul de sindicat sustine ca numarul celor disponibilizati nu ar trebui sa fie mai mare de 300 dar totul depinde de comenzile primite de Electroputere. In prezent compania nu sta deloc bine la acest capitol.
"Fabrica de transformatoare si fabrica de motoare au incarcare aproape de 100%, fabrica de locomotive si aparataj in jur de 50-60 la suta", a mai adaugat Aurel Bojenoiu.
Uzina Electroputere are in prezent 2.540 de salariati, fabrica de la Craiova apartineacum firmei saudite Al Arrab.

Sursa: www.PROMPTMEDIA.ro
 
03/03/2009 - Acest articol a fost citit de 3144 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 58 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Aproape 2.000 de muncitori din Timis vor fi...
133 milioane euro pentru angajare si formare...
OMV Petrom anunta concedierea a 3.000 de angajati
Panasonic Electric inchide trei fabrici si da...
Angajatii din domeniul energetic pleaca in...
Stirile urmatoare
100 milioane de euro pentru mentinerea si...
ANOFM ofera 11.270 locuri de munca vacante in...
Pentru ca nimeni nu ii asculta, energeticienii...
Incepe inscrierea la examenul ANRE
Regulamentul Concursului National Electricianul...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric