133 milioane euro pentru angajare si formare profesionala


ghidelectric.ro
Miercuri, 28 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

133 milioane euro pentru angajare si formare profesionala


Firmele din Romania vor primi in urmatorii doi ani finantari de 133 milioane euro din Fondul Social European (FSE) pentru angajarea de personal, formarea profesionala a angajatilor si imbunatatirea conditiilor de lucru

euro

Firmele din Romania vor primi in urmatorii doi ani finantari de 133 milioane euro din Fondul Social European (FSE) pentru angajarea de personal, formarea profesionala a angajatilor si imbunatatirea conditiilor de lucru, a declarat luni ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Aceste fonduri ar trebui sa permita angajarea si formarea a aproximativ 100.000 oameni, a precizat ministrul. "La sfarsitul lunii martie vom lansa oficial schema de ajutoare de stat in valoare de 133 milioane euro disponibili in urmatorii doi ani. Suma va fi repartizata astfel: 56 milioane euro pentru ocupare, 52 milioane euro pentru formare profesionala si 25 milioane euro pentru imbunatatirea conditiilor de sanatate si securitate a locurilor de munca", a mentionat Sarbu.
Din cele 56 milioane euro pentru sprijinirea ocuparii fortei de munca, 29 milioane euro vor fi alocate firmelor care angajeaza persoane din mediul rural, a precizat ministrul.
Contributia comunitatii europene va fi de 85% din suma, restul reprezentand finantare nationala.
Subventia salariilor pentru noi angajati va fi de cel putin 50%, in functie de mai multe criterii. De asemenea, pentru formarea profesionala a angajatilor, subventia acordata firmei va depinde de cateva criterii precum marimea intreprinderii, tipul calificarii (formare generala sau specifica) si tipul de angajat (calificare inalta sau calificare redusa). Pentru imbunatatirea conditiilor de securitate si sanatate vor fi decontate cheltuieli pentru achizitia de instalatii, instruirea persoanalului si seminarii de pregatire.

Sursa: www.PROMPTMEDIA.ro

 
10/02/2009 - Acest articol a fost citit de 2521 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 70 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
OMV Petrom anunta concedierea a 3.000 de angajati
Panasonic Electric inchide trei fabrici si da...
Angajatii din domeniul energetic pleaca in...
Propulsie ecologica cu LIFEcar
Recrutare programator Delphi
Stirile urmatoare
Aproape 2.000 de muncitori din Timis vor fi...
Electroputere pregateste concedierea a 1.000 de...
100 milioane de euro pentru mentinerea si...
ANOFM ofera 11.270 locuri de munca vacante in...
Pentru ca nimeni nu ii asculta, energeticienii...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric