Metal Show & TIB, unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria din Romania


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Metal Show & TIB, unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria din Romania


Targul Metal Show & TIB, unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria din Romania, are loc la ROMEXPO, in perioada 14 - 17 mai 2019.

Metal Show & TIB

Conform organizatorilor, targul va oferi un adevarat spectacol tehnologic si va pune accent pe subiectele momentului din acest domeniu: Industria 4.0, Smart Factory / Smart Solutions, Internet of Things, Man to Machine, Inovatie si Networking.

 

Metal Show & TIB va fi un targ dinamic, complex, international, dedicat intregii industrii din Romania, dar si din regiune. La eveniment vor participa numeroase companii din tara si din strainatate, multe dintre acestea lideri mondiali, care vor prezenta echipamentele, produsele si serviciile lor.

 

De altfel, targul sta sub semnul inovatiei si traditiei, dinamismului si consecventei deopotriva, participantii fiind invitati sa lanseze noi produse, sa intalneasca factori de decizie din industrie, sa descopere noi oportunitati si sa construiasca parteneriate durabile pentru business-ul lor.

 

Lista expozantilor este extrem de lunga si include nume precum Fedarom Machinery SRL (care reprezinta brandurile Hyundai Wia si Hanwha), Top Metrology SRL (care reprezinta brandurile Nikon Metrology, Makino, Axile, Taylor Hobson, Lasit si Vicivision) ori Welding Distribution SRL (care reprezinta brandurile Selco, Trafimet, Tag Pipe, Gullco si Fit Up Gear). La eveniment vor participat, de asemenea, si institutii importante din Romania, precum Universitatea Ovidius din Constanta.

 

Informatii utile

 

Targul Metal Show & TIB se va desfasura intr-unul dintre cele mai noi pavilioane ale ROMEXPO, Pavilionul B2, cu o suprafata totala de 15.366 de metri patrati. Perioada de amenajare a stand-urilor proprii va fi 8 - 13 mai, iar stand-urile construite in parteneriat cu ROMEXPO vor fi ridicate intre 11 si 13 mai.

 

Tematica evenimentului include 15 domenii: prelucrarea materialelor; automatizari, tehnologia informatiei si comunicatii; inginerie electrica; energetica; pompe, compresoare si componente; furnizori industriali; transport, manipulare, depozitare; inginerie auto; industrie navala civila; industrie aeronautica civila; protectia mediului; cercetare, dezvoltare si transfer tehnologic cu aplicatie industriala; saloane pentru participari nationale/oficiale; servicii generale.

 

De ce sa vizitezi?

 

Ca vizitator la targul Metal Show & TIB, vei putea evalua si compara ofertele disponibile pe piata, vei vedea cele mai mari companii nationale si internationale din domeniul prelucrarii materialelor, tehnologiei si echipamentelor industriale si vei descoperi noi furnizori de produse, tehnologii si solutii personalizate pentru afacerea ta.

 

De asemenea, te vei informa cu privire la teme de actualitate in cadrul conferintelor, workshop-urilor si seminariilor, vei asista la demonstratii live ale echipamentelor si utilajelor expuse in targ si vei beneficia de oferte speciale si promotii.

 

Programul de vizitare al targului Metal Show & TIB este urmatorul:

 

- pe 14, 15 si 16 mai 2019: intre orele 9.00 si 17.00;

 
25/03/2019 - Acest articol a fost citit de 2178 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 5 (data de 7 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Targ International de Energii Regenerabile si...
Priza inteligenta, proiectul a doi romani
FOREN 2016 - despre eficienta energetica
Participa gratuit la seminarul "Termoviziune"...
IEAS 2015 - Smart event in a Smart City!
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric