Participa gratuit la seminarul "Termoviziune" organizat de Ronexprim


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Participa gratuit la seminarul "Termoviziune" organizat de Ronexprim


Compania Ronexprim, una dintre companiile de top in domeniul aparatelor de masura si control, are placerea de a va invita la seminarul intitulat "Termoviziune", care va avea loc pe data de 29.09.2015, la Bucuresti.

camere termoviziune

Evenimentul despre camerele de termoviziune, care se adreseaza cu predilectie inginerilor electronisti, inginerilor de mentenanta si tehnicienilor, este gratuit si se va desfasura la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, in Sala de Conferinte Eliade, intre orele 10:00 - 16:00. Deoarece lista participantilor este limitata, ii rugam pe doritori sa contacteze Ronexprim la numarul de telefon 021 3143599 sau la adresa de email: marketing@ronexprim.com


Ce se va discuta la seminarul "Termoviziune"


La seminarul "Termoviziune", organizat de Ronexprim, vor fi abordate urmatoarele teme:

- Diferenta dintre imaginile infrarosii si cele vizuale.


- Felul in care se pot detecta problemele electrice prin intermediul camerelor de termoviziune.

- Avantajele de a folosi o camera de termoviziune pentru mentenanta predictiva.


- Constientizarea limitarilor camerelor de termoviziune.


Ce este o camera de termoviziune


Specialistii in domeniu stiu ca modificarile de temperatura ale instalatiilor pot constitui un indicator important al problemelor de functionare. O camera de termoviziune este foarte sensibila la caldura emanata de diverse corpuri, asa ca va poate ajuta sa identificati din timp defectele din constructii sau din aplicatiile industriale. Dupa ce inregistreaza aceste diferente de temperatura, o camera de termoviziune va afiseaza o harta a intensitatii radiatiei, pe un domeniu din spectrul electromagnetic, numita termograma.


Ce contine o camera de termoviziune


Produsele din aceasta gama pot varia, in functie de tehnologia investita, insa componentele de baza sunt lentilele, care preiau radiatia si o indreapta catre un detector, ecranul LCD pentru afisarea termogramelor, detectorul si sistemul electronic de procesare a datelor, butoanele de control pentru ajustarea metricilor, dispozitivul de stocare si software-ul pentru analiza informatiilor si generarea de raporturi.


Camerele de termoviziune Fluke


Camerele de termoviziune Fluke constituie modalitatea ideala de a inspecta orice fel de aplicatie industriala sau din constructii, deoarece aceste aparate de masura si control, comercializate de Ronexprim, va pot ajuta sa detectati din timp orice anomalie de functionare, pe care o puteti remedia fara costuri sau eforturi foarte mari, inainte ca situatia sa devina grava. Producatorul Fluke este unul dintre cei mai buni pe piata de termoviziune si ofera specialistilor camere de termoviziune din seria Performance, usor de utilizat si accesibile ca pret, Professional, care ofera o imagine mai buna si diverse functii mai avansate si Expert, pentru cei care vor imagini foarte amanuntite si precise, mai multe caracteristici si o imagine de cea mai buna calitate.


Toate cele trei serii de camere de termoviziune Fluke disppun de Fluke Connect, un concept inovator, care se foloseste de o aplicatie pentru telefoanele inteligente, ce permite partajarea informatiilor inregistrate, fara sa fie nevoie sa va deplasati. Acesta este singurul sistem de masurare wireless, prin intermediul caruia puteti fi in contact cu echipa, fara sa plecati din locatie. In plus, el va permite sa realizati rapoarte detaliate si sa pastrati datele inregistrate pentru comparatii ulterioare.

 
18/09/2015 - Acest articol a fost citit de 2965 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 19 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
IEAS 2015 - Smart event in a Smart City!
Conferinta NIDays 2014 - 15 octombrie 2014
Case inteligente, vehicule electrice si roboti...
Cursuri gratuite pentru bucurestenii interesati...
Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va...
Stirile urmatoare
FOREN 2016 - despre eficienta energetica
Priza inteligenta, proiectul a doi romani
Targ International de Energii Regenerabile si...
Metal Show & TIB, unul dintre cele mai...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric