Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va asteapta cu firme din Germania, Spania, Italia Grecia, Bulgaria si multe noutati


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va asteapta cu firme din Germania, Spania, Italia Grecia, Bulgaria si multe noutati


In ciuda instabilitatii legislative din ultima vreme, 2014 a adus foarte multe proiecte racordate la retea. Cumva pe tacute, parca departe de vocile critice, companiile si-au vazut in continuare de afaceri, sporind mega watii instalati in mod spectaculos.

roenergy

Potrivit vicepresedintelui ANRE, Emil Calota, in acest an, productia de energie regenerabila din  Romania ar putea creste de la 6,3 TWh, cat s-a inregistrat in 2013, la aproape 10 TWh, ceea ce reprezinta un plus de 60%. Practic, investitiile au acoperit toate domeniile:  solar fotovoltaic,  biomasa / biogaz, cogenerare, eolian si microhidrocentrale.

 

Regenerabilele se reunesc in 11-13 iunie 2014 la Bucuresti !

 

In luna iunie 2014, companii din Germania Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, SUA, Asia, care continua sa parieze pe potentialul energetic al Romaniei, vor fi prezente, cu stand expozitional,  la a IV-a editie a Targului International RoEnergy Bucuresti in 11,12,13 iunie 2014, la ROMAERO, Baneasa, sector 1.

Prin expozitie si manifestarile conexe, editia RoEnergy 2014 vine cu teme de mare aplicabilitate practica: Cata energie poate produce un acoperis, Workshop pentru bucurestenii interesati sa-si produca, in regie proprie, curent electric pe acoperisul casei, Cum puteti obtine energie din deseuri, Microhidrocentralele in 2014: probleme si solutii, etc.

Sapphire Sponsor RoEnergy 2014: “Info Day Trace”, manifestare organizata de catre ENERO, cu prezentari pe tema Eficientei energetice in cladiri, in cadrul Conferintei Energia solara in Romania din data de 11 iunie 2014.

 

Compania dumneavoastra detine stand la Targul RoEnergy din iunie 2014 ?

 

Din 2010, an de an, organizatorii Targului RoEnergy aduc in tara tehnologii si know how pentru dezvoltarea Energiilor Regenerabile, contribuind astfel la mentinerea unui mediu curat, concomitent cu sustinerea unei cresteri economice sustenabile.

Pana in prezent, Targul RoEnergy, in editiile sale din Bucuresti si din Timisoara, a fost gazda a numeroase companii cu traditie puternica in energie, provedind din peste 20 de tari ( Germania, Italia, Spania, Franta, Grecia, Polonia, Bulgaria, SUA, China, Coreea de Sud, etc), respectiv de pe trei continente ( Europa, Asia si America de Nord).

Companiile interesate de proiecte energetice sunt asteptate sa participe, ca si Expozanti, la Targul RoEnergy Bucuresti pentru a cunoaste noi parteneri de afaceri si pentru a-si imbunatati portofoliul de clienti. (informatii suplimentare si oferte de pret se pot obtine la info@roenergy.eu si marketing@roenergy.eu)

RoEnergy

tel/fax : +40.357.436.266

 

tel.+40.357.411.642

 

mobil: +40.772.262.915

 

e mail press@roenergy.eu

 

www.roenergy.eu

 

SC R.E.S. Group SRL

 

Arad, Str Predeal, 9

 

CUI RO20437841               
 
15/05/2014 - Acest articol a fost citit de 2616 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
RoEnergy Bucuresti : Intr-o Europa fara gaze,...
Slawomir Sawicki prezinta proiectul de...
Cum puteti creste profitul afacerii...
Conferinta specializata cu sesiuni multiple...
Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS
Stirile urmatoare
Cursuri gratuite pentru bucurestenii interesati...
Case inteligente, vehicule electrice si roboti...
Conferinta NIDays 2014 - 15 octombrie 2014
IEAS 2015 - Smart event in a Smart City!
Participa gratuit la seminarul "Termoviziune"...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric