Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS


Evenimentul de echipamente electrice si automatizari IEAS a intrat in pregatirile de pe ultima suta de metri. Story-ul editiei a IX-a va fi -Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS-. Va asteptam la Palatul Parlamentului intre 10 si 13 septembrie.

IEAS

Cea de-a IX a editie a evenimentului de echipamente electrice si automatizari, IEAS, va avea loc in perioada 10 – 13 Septembrie in locatia traditionala - Bucuresti, Palatul Parlamentului, salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu. Timp de 4 zile, companii de referinta vor expune echipamente electrice, sisteme automatizate, electronice, sisteme de iluminat si diverse produse si servicii dedicate industriei deechipamente electrice, energiei si automatizarilor.

Anul acesta IEAS are ca tema copilaria si implicit scoala. Evenimentul se deruleaza sub sloganul: "Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS". Pornind de la ideea ca noi suntem responsabili de viitorul copiilor nostri si de educatia lor, IEAS le ofera ocazia celor mici sa descopere lumea echipamentelor electrice si a automatizarilor, sa asiste la ateliere practice, sa invete despre energie si electricitate. Timp de 4 zile vor avea loc o serie de actiuni menite sa creeze un mediu amuzant dar si educativ in care cei mici se vor alatura celor mari.

In cadrul IEAS vor fi aduse în plin plan descoperirile din industria de echipamente electrice si evolutia sistemelor automatizate în România. Evenimentul se adreseaza in mare masura tuturor industriilor din Romania, cu precadere catre industria energeticata, electronica, electrica, de constructii dar si industria constructoare de masini si utilaje. La eveniment sunt prezente companii din domeniu ce aduc in prim-plan noutatile si aparatele cele mai performante. Printre aceste companii numim: Eaton Electric, Lapp Cable, Phoenix Contact, Schneider Electric, Wago Romania, Weidmuller si multi altii.

Anual evenimentul reuneste peste 4000 de vizitatorii si reprezenti ai companiilor  participante. IEAS ofera cele mai bune solutii business to business, faciliteaza schimbul de informatii si creeaza un  mediu de afaceri atractiv. Fiecare companie expozanta isi prezinta produsele si solutiile tehnice, stabileste intalniri la fata locului, demonstratii si prezentari dintre cele mai inedite si interactive. Numerosi vizitatori specializati participa activ la acest eveniment, 40 % dintre acestia sunt reprezentanti middle managment iar 17% top management. In cadrul evenimentului IEAS doar un procent de 5% este reprezentat de publicul larg. 

 
In zilele 10 si 11 Septembrie va avea loc in cadrul IEAS cea de-a doua editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 in Sala Nicolae Balcescu. Congresul CEEER reuneste si in acest an persoane de decizie, presedinti de asociatii si organizatii de profil, avocati specializati in pietele energetice, membri ai conducerilor organizatiilor de stat si private din domeniu si profesori din cadrul institutiilor de invatamant superior din tara. Printre invitatii de anul acesta se numara: Emil Calota – Vicepresedinte ANRE | Dr. Ing. Corneliu Radulescu – Director General ANRE,  Prof. Dr. Ing. – Nicolae Golovanov – Universitatea Politehnica Bucuresti |Ing.Cornel Jivan –ICPE SA | Dr. Ing. ALexandru Sandulescu – Director General MInisterul Economiei | Dr. Ing. Corneliu Rotaru – Director ANRE | Gheorghe Stefan – Director General Executiv Transelectrica | Mihai Voronca – Fondul Roman pentru Eficienta Energetica,  Ion Lungu – CEO CEZ | Calin Vilt – Ministerul Economiei .

Subiectele in discutie din anul acesta din cadrul CEEER 2013 se axeaza pe urmatoarele teme si subteme:

 
Energia Regenerabila – Tehnologii si sisteme fotovoltaice, Energia eoliana, Energia solara – arhitectura solara; cladiri solare; aplicatii termice de energie solara, Legea Energiei

Eficienta Energetica - Managementul eficientei energetice, Echipamente si masini electrice pentru cresterea eficientei energetice, Retele inteligente de utilitati ale viitorului – SMART GRID, Legislatia privind Smart Grid.

Echipamente Electrice - Siguranta echipamentelor electrice, mentenanta si optimizarea echipamentelor electrice si multe altele.

Sisteme Energetice – Managementul informatiilor Smart Grid, Legislatia privind
Smart Grid, Arhitecturi de retele de date in conceptual Smart Grid

Politici in domeniul energiei – Securitatea aprovizionarii cu energie, Standardul
ISO 50 001, Legea energiei, Finantarea domeniului energetic

Petrol si Gaze – Gazele de sist.

Informatii complete despre editia din acest an a International Electric&Automation Show, IEAS, puteti gasi la urmatoarele coordonate: telefon/fax: 021 231 27 36 si 021 231 91 84, e-mail: office@dk-expo.ro sau accesand site-ul oficial: www.ieas.ro


Puteti descarca invitatia de vizitare a evenimentului IEAS aici http://www.ieas.ro/invitatie.html .

Vizitarea evenimentului este gratuita tuturor celor interesati. Deschiderea IEAS are loc in data de 10 Septembrie la orele 10:00. 

Va invitam sa ne fiti alaturi la cea de-a IX-a editie IEAS!

 
29/07/2013 - Acest articol a fost citit de 2216 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 36 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Energiile regenerabile atrag companii din 13...
Reducerea valorii certificatelor verzi este...
Scaderile economiilor vestice trimit companiile...
Cine are stand la RoEnergy ? Companii din...
Expozanti de pe 3 Continente, la un B2B de...
Stirile urmatoare
Conferinta specializata cu sesiuni multiple...
Cum puteti creste profitul afacerii...
Slawomir Sawicki prezinta proiectul de...
RoEnergy Bucuresti : Intr-o Europa fara gaze,...
Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric