Expozanti de pe 3 Continente, la un B2B de exceptie: RoEnergy Timisoara 2012 - editia a III-a


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Expozanti de pe 3 Continente, la un B2B de exceptie: RoEnergy Timisoara 2012 - editia a III-a


RoEnergy Timisoara 2012, din perioada 28-30 noiembrie 2012, va reuni companii din Europa, Asia și SUA. Tematica evenimentul acopera energia solara, bioenergia, energia eoliana, eficienta energetica, microhidroenergia, infrastructura energetica.

targ energii regenerabile, servicii pentru energia eoliana si energia solara, Energia Regenerabila

Pentru prima oara in Romania  

La targ vor expune peste 70 de companii, dintre care circa 35 % provin din strainatate. Unele branduri vin acum, pentru prima data in tara noastra, cu ocazia targului RoEnergy Timisoara. Dintre companiile care vor fi prezente la RoEnergy, spicuim: S&C Electric Company, Premier Power, Vey Stroy,  Martifer Solar,  Electrogrup. 

Din paleta expozantilor prezentam cateva oferte: 

-          Vey Stroy – companie din Turcia, lider EPC si O&M in South East Europe, cu filiala Smart Solar in Europa, care a construit peste 15 parcuri PV in Bulgaria. 

-          S&C Electric Company din UK isi are originea in Chicago cu o traditie de peste 100 de ani in producerea de echipamente electrice. Ca EPC, compania are la activ proiecte de energie solara si energie eoliana, care totalizeaza peste 5 GW. 

-          Woodward IDS Bulgaria , filiala multinationalei Woodward Inc, activeaza ca proiectant, producator si furnizor de servicii pentru energia eoliana si energia solara ( generatoare eoliene si instalatii solare). Woodward este prezenta in 14 tari.

-          Premier Power Italy, reprezentanta a companiei americane omonime, lider EPC  consacrat pe pietele solare din SUA și Europa.

-          Saint-Gobain Construction, sucursala din Romania a Saint-Gobain Pam din Franta, lider mondial in conceperea, producerea si comercializarea sistemelor complete din fonta ductila pentru retelele de alimentari cu apa, canalizare, irigatii si microhidrocentrale. 

-          BTS Biogas Italia proiecteaza, construieste si intreține instalatii de biogaz. Pana in prezent, BTS Biogaz a realizat 100 de instalații de biogaz, care totalizeaza 80 de MW. Compania activeaza in Italia si isi are sediul principal in Germania. 

-          CINK Hydro Energy din Cehia produce si livreaza agregate complet automatizate pentru dotarea microhidrocentralelor  echipate cu turbine Cross Flow Banki, Pelton, Kaplan, Francis. 

-          FOMCO Solar Systems din Romania ofera solutii profesionale complete de consultanta, proiectare si executie la cheie a parcurilor fotovoltaice montate atat in camp deschis cat si pe acoperișuri. 

Conferinte RoEnergy Timisoara 2012 au ca tematica principala Energia Regenerabila: Se va discuta daca 2013 este cel mai bun an pentru investitii in Energii Regenerabile, ori daca nu cumva este prea tarziu pentru acestea.


In 28.11.2012 va avea loc cea de a III –a editie a conferintei internaționale Energia solara.  Spicuim dintre prezentari:  Implementarea proiectelor fotovoltaice in Romania / Dificultati si provocari, Electrogrup, contractor turn-key in proiecte de producere a energiei regenerabile / Producerea energiei electrice folosind radiatia solara / Dezvoltarea proiectelor de parcuri fotovoltaice in Romania. Intre cei care vor sustine prezentari mentionam reprezentantii urmatoarelor companii: Electrogrup, SRAC, ISPE, Armand Consulting, Martifer Solar RO, etc. 

In data de 29.11.2012 se va desfasura cea de a III –a editie a conferintei Bioenergia, cercetarea de astazi, energia de maine. Spicuim dintre subiectele care vor fi dezbatute: Sistem hibrid indirect: fotovoltaic - cogenerare pe baza de biomasa / Evaluarea resursei potentiale de lemn destinata utilizarii energetice din industria de exploatare si prelucrare a lemnului. Modul de exploatare si gestionare a deseurilor si produselor reciclabile pe baza de lemn: lemn de foc, produse reciclabile pe baza de lemn, deseuri, Biogazul si uleiul vegetal – surse de energie primara ale viitorului, Gazeificator cu biomasa lemnoasa pentru turbomotor de 20 kWe, Contributii ale INCD Turbomotoare COMOTI la dezvoltarea sistemelor energetice de putere hibride. Speakerii provin din companii, precum: AB Energy, ROTA GUIDO, COMOTI, Ekopal, Rebina, etc.  

 

 

Inregistrarile la conferinte, cat si Programul complet al prezentarilor se afla pe www.roenergy.eu 

Electrogrup – Bronze Sponsor RoEnergy Timisoara 2012 

SRAC- Sapphire Sponsor RoEnergy Timisoara 2012 

Informatii suplimentare: info@roenery.eu si press@roenergy.eu 

 

 

 
05/11/2012 - Acest articol a fost citit de 2104 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Trofeul ľ Electricianul Anului 2012
A fost fondata Asociatia Profesionala a...
Ghidelectric va asteapta la EEE 2012, la Romexpo
Ghidelectric.ro se intalneste cu Dvs., la IEAS...
Forumul Regional al Energiei FOREN 2012
Stirile urmatoare
Cine are stand la RoEnergy ? Companii din...
Scaderile economiilor vestice trimit companiile...
Reducerea valorii certificatelor verzi este...
Energiile regenerabile atrag companii din 13...
Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric