Scaderile economiilor vestice trimit companiile in sud-est: Expozanti din peste 10 tari vor fi prezenti la RoEnergy Bucuresti 2013


ghidelectric.ro
Joi, 28 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Scaderile economiilor vestice trimit companiile in sud-est: Expozanti din peste 10 tari vor fi prezenti la RoEnergy Bucuresti 2013


In 5-7 iunie 2013, Targul RoEnergy Bucuresti 2013 revine in Capitala Romaniei, la ROMAERO, Baneasa, cu editia a III-a, anuntandu-se un eveniment cu un puternic impact asupra industriei RES din tara noastra.

roenergy

Investitorii reconfirma  astfel interesul pentru piata romaneasca de profil, ca raspuns si alternativa la limitarea pietelor energetice europene.


Pana in prezent si-au rezervat stand expozitional la Targul RoEnergy Bucuresti 2013 firme din 10 tari ( Germania, Italia, Franta, Polonia, Bulgaria, Grecia, Ungaria, SUA , China, Romania) iar inscrierile continua, existand  toate premisele realizarii unui eveniment fara precedent in Romania.


La cel mai important targ de energii regenerabile din Romania, companiile provin din solar fotovoltaic, bioenergie ( biomasa, biocombustibili, biogaz), energie eoliana, hidroenergie, infrastructura energetica, eficienta energetica in constructii.


Conferinte, work-shopuri, mese rotunde, premii “regenerabile”


In paralel cu expozitia, timp de 3 zile, la ROMAERO va avea loc o suita de manifestari, organizate in colaborare cu asociatii profesionale, universitati si companii. Conferinta Energia solara in Romania: Industria PV – oportunitati si provocari, avand drept sectiuni: Cata energie poate produce un acoperis, Proiecte fotovoltaice – oportunitati si provocari, Management si performante energetice (5 iunie 2013), Bioenergie ( biomasa, biocombustibili, biogaz) in fabrici si ferme – intre realitati si posibilitati (7 iunie 2013), Noi capacitati performante si ecologice de producere a energiei – motorul dezvoltarii viitoare a Romaniei ( energie eoliana, energie solara) (7 iunie 2013), Microhidrocentralele in 2013 – probleme si solutii (6 iunie 2013), etc.


Experti, manageri RES, reprezentanti ai autoritatilor, cercetatori si mass media vor avea ocazia de a realiza schimburi de opinii si know how de specialitate.


Fiti parte din eveniment !


Companiile si organizatiile care doresc sa sustina prezentari pe solar fotovoltaic, bioenergie, cogenerare, eolian si microhidroenergie pot contacta organizatorii la press@roenergy.eu


Brandurile care doresc sa sponsorizeze una dintre manifestari pot solicita informatii la press@roenergy.eu

 
27/02/2013 - Acest articol a fost citit de 1717 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 20 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Cine are stand la RoEnergy ? Companii din...
Expozanti de pe 3 Continente, la un B2B de...
Trofeul – Electricianul Anului 2012
A fost fondata Asociatia Profesionala a...
Ghidelectric va asteapta la EEE 2012, la Romexpo
Stirile urmatoare
Reducerea valorii certificatelor verzi este...
Energiile regenerabile atrag companii din 13...
Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS
Conferinta specializata cu sesiuni multiple...
Cum puteti creste profitul afacerii...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric