Energiile regenerabile atrag companii din 13 tari la Targul RoEnergy Bucuresti din iunie 2013


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Energiile regenerabile atrag companii din 13 tari la Targul RoEnergy Bucuresti din iunie 2013


In 5-7 iunie 2013, la ROMAERO, Baneasa, va avea loc a III-a editie a RoEnergy Bucuresti 2013, targ international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii.

RoEnergy

Conform analistilor RES, acest eveniment se anunta a fi cel mai important targ de energii regenerabile din Romania, cu un puternic impact asupra industriei de profil.


Pana in prezent si-au rezervat stand expozitional la Targul RoEnergy Bucuresti 2013 firme din 13 tari ( Germania, Italia, Franta, Spania, Polonia, Turcia, Bulgaria, Grecia, Ungaria, SUA , China, India, Romania), iar inscrierile continua.

 

Sponsori RoEnergy Bucuresti 2013

Pana in momentul de fata, evenimentul este sustinut, din postura de sponsori, de catre cinci companii: RECOM si BIGSOLAR ( Gold Sponsor Targ), ENERIA, B-Team ( Sapphire Sponsor Bioenergie), Motec Stefan, cabinet de avocat ( Sapphire Sponsor Targ).

 

Fotovoltaicul gandit altfel, o sansa pentru Romania

In paralel cu expozitia, in cadrul targului se vor derula mai multe manifestari conexe ( mese rotunde, conferinte, workshop-uri, etc).

 

Printre prezentarile care vor fi sustinute mentionam: Renolit AlkorSolar- smart system to fix solar panel on roofs, Solutii on grid de la Schuco International, Promovarea conceptului MILD-HOME la nivel local- case inteligente, aproape zero energie, Fotovoltaicul gandit altfel, o sansa pentru Romania, Microgenerarea energiei din surse regenerabile, parghii, aplicatii, exemple de buna practica. (Conferinta Energia solara in Romania: Industria PV, dificultati si provocari, din 5 iunie 2013 ).

 

Bioenergie in ferme si fabrici

In data de 7 iunie 2013, in cadrul manifestarii Bioenergie ( biomasa, biogaz, biocombustibili, cogenerare)  in ferme si fabrici- intre realitati si posibilitati, organizata in colaborare cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, vor fi dezbatute teme de interes din acest domeniu. Din mapa speakerilor mentionam: Utilizarea biogazului in producerea energiei electrice si termice, Cogenerare cu motoare pe biogaz agenitor de la 2G, Fabrica de biogaz tehnologie Eisele energie si profit din deseuri si dejectii, Instalatiile de biogaz si energia verde, Energiile regenerabile in agricultura, producerea de biokerosen din surse vegetale.

 


De asemenea, la RoEnergy Bucuresti 2013 vor avea loc Masa rotunda Microhidroenergia in Romania: Microhidrocentrale in 2013, probleme si solutii ( organizata in colaborare cu Asociatia Romana pentru Microhidroenergie , in data de 6 iunie 2013), Masa rotunda Noi capacitati performante si ecologice de producere a energiei – motorul dezvoltarii viitoare a Romaniei ( organizata in colaborare cu IRE in data de 7 iunie 2013). Pe intreg parcursul manifestarilor, Asociatia Romana a Electricienilor (AREL) va sustine workshopul AREL pentru sisteme de energie regenerabila.

 


Detalii conferinte pe www.roenergy.eu

 

Oferte de pret pentru standuri expozitionale ori alte informatii suplimentare ( sustinere de prezentari la conferinte, sponsorizari, etc )  ne puteti solicita la info@roenergy.eu si marketing@roenergy.eu

 
24/04/2013 - Acest articol a fost citit de 2298 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Reducerea valorii certificatelor verzi este...
Scaderile economiilor vestice trimit companiile...
Cine are stand la RoEnergy ? Companii din...
Expozanti de pe 3 Continente, la un B2B de...
Trofeul – Electricianul Anului 2012
Stirile urmatoare
Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS
Conferinta specializata cu sesiuni multiple...
Cum puteti creste profitul afacerii...
Slawomir Sawicki prezinta proiectul de...
RoEnergy Bucuresti : Intr-o Europa fara gaze,...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric