Cine are stand la RoEnergy ? Companii din Europa, SUA si Asia, si-au asigurat participarea la RoEnergy, Bucuresti 2013


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cine are stand la RoEnergy ? Companii din Europa, SUA si Asia, si-au asigurat participarea la RoEnergy, Bucuresti 2013


Targul se anunta a fi cel mai important eveniment RES din Romania, avand o suprafata de aprox. 3.000 mp, peste 90 de expozanti, din domeniile solar fotovoltaic, bioenergie, cogenerare, eficienta energetica, microhidroenergie, energie eoliana.

energie_altervativa_roenergy2013

RoEnergy Bucuresti 2013, editia a III-a, Targul Romaniei pentru Energii Regenerabile, ce ste organizat de R.E.S. Group, continua seria inscrierilor pentru evenimentul care se va avea loc la ROMAERO, Baneasa, Bucuresti intre 5-7 iunie 2013.

 

 

Cum va fi anul 2013 ?
Conform Consiliului Investitorilor Straini, in urmatorii trei ani, energiile regenerabile din tara noastra vor absorbi cinci miliarde de euro. Analistii afirma ca in 2013,  investitiile  vor continua, companiile de profil fiind incurajate in primul rand de succesul reportat de catre firmele care au inaugurat primele proiecte. Un alt argument se refera la subventiile acordate de statul roman, dar si datorita costurilor reduse cu forta de munca de la noi.

 

Cine participa la RoEnergy ?
Pe langa companii de profil, provenind din Europa ( Germania, Franta, Italia, etc) SUA si Asia, la RoEnergy vor fi prezenti reprezentanti ai autoritatilor publice, asociatii profesionale, cercetatori,  persoane cheie din industria RES. In cadrul manifestarilor - conferinte, mese rotunde, work-shop-uri, etc- vor fi dezbatute probleme esentiale din acest segment economic. Vor sustine prezentari persoane cheie, de la manageri de companii la oficiali autohtoni si cercetatori.

 

Doriti un loc privilegiat la RoEnergy ?
Doriti sa intalniti parteneri de afaceri din strainatate sau din Romania ? Doriti sa stati de vorba cu dezvoltatori de proiecte RES, ori cu producatori de componente ? Doriti sa intalniti beneficiari ai produselor dumneavoastra ?  Targul RoEnergy Bucuresti 2013, sustinut de asociatii profesionale, autoritati, promovat prin mass media de profil,  va ofera oportunitatea de a fi in centrul atentiei, timp de trei zile, alaturi de companii de top.

 

Pentru a avea siguranta unei participari in parametri doriti, calea ideala este sa va rezervati - acum - un stand la Expozitie. 

 

Oferte de pret, rezervari de standuri, informatii suplimentare la info@roenergy.eu
Mai multe informatii pe www.roenergy.eu.

 

 
30/01/2013 - Acest articol a fost citit de 1759 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 23 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Expozanti de pe 3 Continente, la un B2B de...
Trofeul ľ Electricianul Anului 2012
A fost fondata Asociatia Profesionala a...
Ghidelectric va asteapta la EEE 2012, la Romexpo
Ghidelectric.ro se intalneste cu Dvs., la IEAS...
Stirile urmatoare
Scaderile economiilor vestice trimit companiile...
Reducerea valorii certificatelor verzi este...
Energiile regenerabile atrag companii din 13...
Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS
Conferinta specializata cu sesiuni multiple...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric