Cum puteti creste profitul afacerii dumneavoastra transformand deseurile si soarele in energie ?


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cum puteti creste profitul afacerii dumneavoastra transformand deseurile si soarele in energie ?


Activati in industrie, comercial, social, rezidential, agricultura si nu stiti cum ati putea sa va eficientizati costurile cu energia? Inca folositi utilaje vechi, mari consumatoare de energie? Urmariti limitarea pierderilor prin reabilitari a cladirilor

roenergy

Participati la Targul International RoEnergy Timisoara, 5-7 noiembrie 2013, si aflati cum puteti deveni din consumator de energie, producator de energie !

Deveniti producator de energie !

 

Deseurile menajere, deseurile industriale, soarele, apa, vantul reprezinta surse inepuizabile din care se poate obtine energie electrica si termica ori frig. Un consumator de energie poate deveni, in anumite conditii, producator de energie, astfel ca in loc de pierderi, acesta va inregistra castiguri.  Participati la a IV-a a Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica RoEnergy Timisoara,   si aflati cat costa implementarea unor astfel de tehnologii !

Cui i se adreseaza ?


Tematica ( selectie): biomasa, biogaz, cogenerare, energie solara, PV, eficienta energetica, infrastructura energetica, solutii termice, microhidroenergie, e mobility, etc.


Pe cine nu intereseaza oare astazi costul energiei ? Fie ca vorbim de centre comerciale, scoli, spitale, hoteluri, fabrici, primarii ori locuinte rezidentiale, toti cei care administreaza serviciile de utilitati sunt cu ochii pe randamentele oferite de solutiile energetice utilizate in prezent. O alta categorie de beneficiari ai energiilor regenerabile sunt fermierii, zootehnisti ori producatori de cereale, care pot transforma paiele si reziduurile animaliere in energie.


Cu cine veti sta de vorba ?


La RoEnergy Timisoara, expozitie si conferinte, puteti afla, direct de la specialisti, care tehnologii se potrivesc cel mai bine pe profilul tehnic si financiar al organizatiei dumeavoastra.


Veti avea ocazia sa intalniti reprezentanti ai unor companii cu expertiza si traditie in ( Germania, Austria, Cehia, Italia, Romania, etc), care va vor explica avantajele producerii de energie din surse regenerabile.  Veti afla detalii privitoare la cresterea eficientei energetice.

Cat costa o participare la RoEnergy ?

Pentru a afla costul participarii, ca si Expozant, timp de trei zile, trebuie sa solicitati o Oferta de pret la adresa: info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu


Taxele de participare la una dintre conferinte la gasiti pe www.roenergy.eu, la sectiunea conferinte. Dupa manifestare veti primi toate prezentarile sustinute in format electronic.


Tematici conferinte


In data de 5 noiembrie 2013: Conferinta Energia solara in Romania, “Prezent si viitor in Energia solara”, editia a IV-a,  sectiuni: Cata energie poate produce un acoperis, Proiecte fotovoltaice, dificultati si provocari, Eficienta energetica.


In data de 6 noiembrie 2013 : Bioenergia in Romania: “Bioenergie ( biomasa, biogaz, cogenerare ) in ferme si fabrici, intre realitati si oportunitati”, organizata in parteneriat cu Asociatia Romana Biomasa si Biogaz ( ARBIO).
In zilele de 5, 6 si 7 noiembrie 2013: AREL Academy – cursuri pe teme fotovoltaice, organizate in parteneriat cu Asociatia Electricienilor din Romania (AREL).

Informatii suplimentare si inscrieri la info@roenergy.eu si marketing@roenergy.eu

 
07/10/2013 - Acest articol a fost citit de 2202 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Conferinta specializata cu sesiuni multiple...
Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS
Energiile regenerabile atrag companii din 13...
Reducerea valorii certificatelor verzi este...
Scaderile economiilor vestice trimit companiile...
Stirile urmatoare
Slawomir Sawicki prezinta proiectul de...
RoEnergy Bucuresti : Intr-o Europa fara gaze,...
Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va...
Cursuri gratuite pentru bucurestenii interesati...
Case inteligente, vehicule electrice si roboti...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric