Case inteligente, vehicule electrice si roboti din 9 Septembrie la Palatul Parlamentului, IEAS 2014!


ghidelectric.ro
Vineri, 2 Decembrie 2022
Ne gasiti si pe:            

Case inteligente, vehicule electrice si roboti din 9 Septembrie la Palatul Parlamentului, IEAS 2014!


In 7 zile incepe cel mai important eveniment dedicat energiei si industriei din Romania, IEAS. Editia aniversara, 10 ani de IEAS, se va desfasura intre 09 si 12 Septembrie in locatia traditionala a Palatului Parlamentului din Bucuresti.

IEAS 2014

Pe o suprafața de 3.600 mp, timp de 4 zile, vor expune circa 100 de companii din țara și strainatate. Punctul principal al evenimentului il reprezinta eficiența energetica, sursele alternative de energie, industria roboticii precum și inovațiile din domeniu. Anul acesta expoziția IEAS aniverseaza 10 ani și va invita la un eveniment complex ce îmbina zona de expunere cu dezbateri tehnice și numeroase elemente de show.


În cadrul acestei ediții participanții prezenți vor pune în evidența unele dintre cele mai deosebite produse și soluții. Veti intalni solutii inteligente de ultima generatie pentru optimizarea rețelelor electrice, de la generare pâna la consumatorul final. Soluții în domeniul transportului și distribuției energiei electrice, case inteligente și controlul cladirilor, sisteme pentru încarcarea vehiculelor electrice și soluții de robotizare. Sunt prezente tehnologii ce stau la baza construcțiilor moderne tip cladiri verzi și permit obținerea unui înalt nivel de eficiența energetica alaturi de confort superior, securitate și flexibilitate.


Având în vedere evoluția tehnologiei la nivel mondial, anul 2014 a reprezentat un an important și pentru industria roboticii din România, acest lucru fiind vizibil prin prezența unui numar mai mare de roboți industriali expusi la IEAS fața de edițiile anterioare. Cei prezenți vor avea ocazia sa vada un robot funcțional într-un acvariu cu apa, precum și un robot care plaseaza diferite piese pe un disc în timp ce acesta se învarte cu o viteza în crestere, robotul detinând o funcție numita Motion Control ce permite sincronizarea cu 4 axe.


Un interes crescut este aratat și catre zonele cu risc de explozie și de protecție contra focului, apei, gazului, zone ce pot fi protejate cu aplicații și produse de etanșare special dedicate acestora, ce vor fi prezente în cadrul târgului. De asemenea vor fi expuse soluții complete pentru centralele fotovoltaice, energia regenerabila fiind unul din punctele de interes major pentru energia globala. Zona iluminatului stradal este acoperita prin soluții de iluminare stradala inteligenta cu sisteme de reducere a puterii și a emisiilor de CO2.


Mediul de business pune un accent major pe rapiditatea efectuarii intervențiilor de service prin diferite soluții conectate la internet și smartphone-uri.


Congresul de Energie și Echipamente Electrice (CEEER 2014), pentru cel de-al treilea an consecutiv, își va realiza rolul consacrat între specialiștii de notorietate și cei în formare, de a discuta și de a lua poziție fața de întrebarile esențiale pentru dezvoltarea domeniului energetic. Va avea loc în primele 2 zile ale evenimentului în sala Nicoale Balcescu. Congresul CEEER aduna sub același acoperis cele mai importante firme din domeniul energetic și de echipamente electrice, lideri din domeniul academic și instituțiile de stat, oameni de afaceri și persoanele de decizie din întreprinderile sectorului energetic.


Deschiderea oficiala IEAS are loc în data de 09 Septembrie la orele 10:30, vizitarea evenimentului este libera, iar programul este de la orele 10:00 pâna la 18:00.


Accesul în Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.


Va așteptam la editia de 10 ani a IEAS! The future begins today!

 
02/09/2014 - Acest articol a fost citit de 3030 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 5 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Cursuri gratuite pentru bucurestenii interesati...
Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va...
RoEnergy Bucuresti : Intr-o Europa fara gaze,...
Slawomir Sawicki prezinta proiectul de...
Cum puteti creste profitul afacerii...
Stirile urmatoare
Conferinta NIDays 2014 - 15 octombrie 2014
IEAS 2015 - Smart event in a Smart City!
Participa gratuit la seminarul "Termoviziune"...
FOREN 2016 - despre eficienta energetica
Priza inteligenta, proiectul a doi romani
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric