Slawomir Sawicki prezinta proiectul de instalatii al Muzeului Istoriei Evreilor din Polonia


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Slawomir Sawicki prezinta proiectul de instalatii al Muzeului Istoriei Evreilor din Polonia


In perioada 7-8 aprilie 2014, la Bucuresti va avea loc cea de-a doua editie a Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR, unde inginerul Slawomir Sawicki va prezenta proiectul de instalatii al Muzeului Istoriei Evreilor din Polonia.

Muzeului Istoriei Evreilor

Proiectul Muzeului Istoriei Evreilor din Varșovia a constatat în proiectarea ansamblului de instalații HVAC, electrice, sanitare, precum și sistemele informatice. Muzeul include un hol principal, la intrare, doua zone de expoziții, sala de conferințe cu o capacitate de 500 de locuri, biblioteca tematica, zone mai mici de prezentare multimedia, restaurant evreiesc, sali educaționale, birouri, spații de servicii în scopuri expoziționale și camere tehnice pentru întreținerea cladirii.

Pentru realizarea proiectului au fost utilizate sisteme clasice mixte de aer conditionat cu difuzoare și filtre, dar sunt și zone cu grinzi de racire și spații de ventilație prin deplasare.


Cladirea a fost proiectata cu o acoperire completa a sistemelor de instalații sanitare și de reducere a zgomotului în zone predispuse. Instalațiile de încalzire și racire utilizate sunt în mare majoritate clasice, însa, în expoziția temporara au fost implementate sisteme de stabilizare a temperaturii prin podea pentru a obține rezultatul dorit, impus de standardele de climatizare interna. Protecția împotriva incendiilor este asigurata prin hidranți de incendiu, sprinklere și instalații de stingere cu gaz.

Slawomir Sawicki este HVAC designer și manager în cadrul companiei Pol-Con Consulting Polonia. Slawomir deține un portofoliu bogat de proiecte precum: Biblioteca Universitara Varșovia, mall-ul Guliwer, mall-ul Reduta, Centrul Comercial IKEA, etc.

Pol-Con Consulting este lider în proiectarea instalațiilor pentru construcții și lucrari de infrastructura din Polonia.

Expoconferința Antreprenorilor de Instalații CONTRACTOR face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectura și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de  CONTRACTOR CONSTRUCȚII, INGLASS, GIS, LAUD și  RIFF.

Data, locația: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti


Structura evenimentului: expoconferința - sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziție tematica


Organizatori: ABplus Events


Sponsori: ABB, Daikin și Vaillant
Contact:
contractor@abplusevents.com

 
06/03/2014 - Acest articol a fost citit de 1926 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 18 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Cum puteti creste profitul afacerii...
Conferinta specializata cu sesiuni multiple...
Copii azi...Ingineri maine. Scoala IEAS
Energiile regenerabile atrag companii din 13...
Reducerea valorii certificatelor verzi este...
Stirile urmatoare
RoEnergy Bucuresti : Intr-o Europa fara gaze,...
Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va...
Cursuri gratuite pentru bucurestenii interesati...
Case inteligente, vehicule electrice si roboti...
Conferinta NIDays 2014 - 15 octombrie 2014
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric