IEAS 2015 - Smart event in a Smart City!


ghidelectric.ro
Vineri, 1 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

IEAS 2015 - Smart event in a Smart City!


In 6 zile se deschide IEAS 2015 - Smart event in a Smart City - expozitia de echipamente electrice si automatizari de la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

ieas 2015

Timp de 4 zile, la International Electric&Automation Show, se vor afla în centrul atenției echipamente și tehnologii dedicate energiei electrice, automatizarile industriale, tehnologiile și aplicațiile smart destinate orașelor și industriei din România.

 

Ajuns la ediția cu numarul 11, evenimentul IEAS deschide seria expozițiilor din aceasta toamna și aduce în prim plan un concept inovativ pentru piața din România - conceptul Smart City, astfel IEAS devine un eveniment Smart pentru industrie.


Smart City este un concept foarte dinamic, un proces de transformare continua prin inovare tehnologica, urbanistica și manageriala, un concept ce înglobeaza elemente ce fac ca orașele sa raspunda rapid cerințelor noastre, ca locuitori. Un oraș smart poate fi descris ca unul dotat cu urmatoarele atribute: cladiri inteligente, mobilitate inteligenta, infrastructura inteligenta, tehnologie inteligenta, energie inteligenta, cetațeni inteligenți, conducere și educație inteligente.


Am ales sa definim conceptul sub aceste atribute ce sunt în stransa legatura cu tehnologiile și industriile pe care evenimentul IEAS le abordeaza. Ediția din acest an își propune conștientizarea conceptului de Smart City și promovarea tehnologiilor inteligente.


Aproximativ 95 de companii din industia de echipamente electrice și automatizari vor fi prezente la Palatul Parlamentului. Una din surprizele placute ale ediției din acest an o reprezinta numarul mare al companiilor din strainatate, fiind prezente companii din țari precum: Bulgaria, Cehia, Italia, Germania, Polonia, Turcia și Ungaria. Anul acesta IEAS s-a bucurat de o promovare constanta catre companiile din Europa prin intermediul partenerilor sai. Companiile straine sunt interesate sa își deschida filiale în România și sa își gaseasca distribuitori și parteneri de încredere, acestea sunt atrase de perspectivele bune de dezvoltare din ultimii 2 ani.


Ediția curenta aduce un numar mai mare de producatori locali care își prezinta echipamentele alaturi de numeroase produse și servicii de import. În continuare dominanta majora o reprezinta importul de soluții și echipamente. Printre noutațile acestui an amintim aplicațiile inovative dedicate orașelor, management-ului de trafic, automobile electrice, iluminatului inteligent, tehnologii fara fir pentru o mobilitate crescuta, sisteme de automatizare industriala, contoarele inteligente, cabluri rezistente în mediile extreme și multe altele. Industria actuala pune accentul pe eficiența energetica și pe soluțiile și metodele de combatere a poluarii.


Evenimentul IEAS este un eveniment complex ce îmbina zona de expunere cu zona de conferințe, demonstrații și workshop-uri, dar și cu elemente de show. În acest fel timpul petrecut în cadrul evenimentului devine unul placut, presarat cu evenimente de business.


La Palatul Parlamentului este amenajata o zona speciala dedicata workshop-urilor, în sala I.C.Bratianu, aici peste 10 companii vor prezenta probleme și soluții pentru industrie, înglobând soluții smart pentru afaceri, soluții urbane pentru mangement și infrastructura, iluminat smart, dar și tehnologii pentru celule de medie tensiune și soluții pentru transformatoarele de putere.


De asemenea, în prima zi a evenimentului va avea loc conferința cu numele "București pe ruta Smart City" aceasta conferința plaseaza Bucureștiul pe ruta smart și realizeaza un studiu de caz având urmatoarele subiecte în discuție: "Proiecte Smart în Municipiul București: Centrul de Management Integrat pentru Situații de Urgența / Calea Victoriei - un spațiu pentru bicicliști și pietoni" alaturi de proiectele smart realizate deja în urmatoarele orașe din lume: Ierusalim și Bueno Aires, Hamburg și Londra. Conferința va avea loc în sala Nicolae Balcescu a Palatului Parlamentului și va începe la ora 11:00.


IEAS 2015 se va desfașura sub sloganul „Smart Event in a Smart City” și va fi evenimentul anului dedicat tehnologiilor și industriei. IEAS ramane partenerul de încredere pentru toți cei care activeaza în industria de echipamente electrice și automatizari.


Informații acces: Deschiderea oficiala a evenimentului IEAS are loc în data de 08 Septembrie la orele 10:00, accesul este liber, iar programul este de la orele 10:00 pâna la 18:00 de marți pâna joi, cu excepția zilei de vineri, când vizitarea evenimentului se încheie la ora 16:00. Accesul auto și pietonal în Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.


Va așteptam la ediția a XI-a a IEAS! Smart event in a Smart City!

 
02/09/2015 - Acest articol a fost citit de 2772 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 15 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Conferinta NIDays 2014 - 15 octombrie 2014
Case inteligente, vehicule electrice si roboti...
Cursuri gratuite pentru bucurestenii interesati...
Peste 3 saptamani, Targul RoEnergy Bucuresti va...
RoEnergy Bucuresti : Intr-o Europa fara gaze,...
Stirile urmatoare
Participa gratuit la seminarul "Termoviziune"...
FOREN 2016 - despre eficienta energetica
Priza inteligenta, proiectul a doi romani
Targ International de Energii Regenerabile si...
Metal Show & TIB, unul dintre cele mai...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric