EPLAN Cogineer - Automatizarea simpla a proiectarii


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

EPLAN Cogineer - Automatizarea simpla a proiectarii


Viteza mai mare. Automatizare mai mare. Scheme mai multe. Acesta este sloganul noului produs dezvoltat de EPLAN.

eplan cogineer

Bazat pe macrourile standard folosite de majoritatea utilizatorilor, Cogineer va oferta functii avansate de plasare rapida si configurabila a acestora in proiecte, fara a fi nevoie de cunostinte speciale!

Macrourile schematice stau la baza multor functii importante din EPLAN si trebuie luate in considerare ca o alternativa foarte puternica la operatiile de tipul Copy/Paste. Posibilitatea de a salva mai multe tipuri de reprezentare si mai multe variante a schemelor in acelasi fisier precum si posibilitatea de a adauga in macrouri tabele cu seturi de valori pentru proprietatile simbolurilor din cadrul schemelor fac utilizarea macrourilor cea mai simpla metoda de standardizare a schemelor dar si cea mai rapida metoda standard de a crea volume mari de scheme intr-un timp scurt.

Functiile standard din EPLAN permit doar plasarea macrourilor rand pe rand, prin alegerea manuala a numelui macrourilor, selectarea tipului de reprezentare si a variantei, iar la final, alegerea dintr-o lista a setului de valori. Daca doriti sa faceti toti acesti pasi automat si mult mai rapid, solutia este EPLAN Cogineer! Fara a fi nevoie de cunostinte de programare, noul produs EPLAN va permite sa creati diverse configuratii pentru proiectele dumneavoastra, sa faceti liste cu macrourile necesare pentru fiecare configuratie, sa definiti reguli dupa care aceste macrouri se plaseaza (sau nu) in proiecte precum si sa pre-selectati seturile de valori ce se vor atribui simbolurilor. Sunt posibile chiar si calcule simple aritmetice care pot decide macroul ce va fi plasat in functie de alegerile care se fac la construirea proiectului. Configuratia finala a proiectului este influentata si de interactiunea cu utilizatorul configuratiilor predefinte prin posiblitatea de alegere din mai multe optiuni (de exemplu, tipul de circuite auxiliare pentru iluminat si prize in tablou) sau prin introducerea de la tastatura de informatii relevante pentru fiecare circuit (de exemplu, numele consumatorului pentru motoare sau numele tabloului in care se gaseste un circuit de forta).

eplan cognieer

EPLAN Cogineer se bazeaza pe doua tipuri de utilizatori; mai intai, inginerii cu experienta practica (“Designer”) sunt cei care creaza configuratiile: ei sunt cei care cunosc in detaliu macrourile si modul lor de combinare, stabilesc regulile dupa care acestea trebuie inserate in proiecte si stabilesc informatiile de intrare ce vor fi necesare la crearea propriu-zisa a proiectelor. Ulterior, chiar si utilizatorii cu mai putina experienta in EPLAN sau in practica (“Project builder”) pot folosi aceste configuratii si, pe baza unor informatii de intrare de tipul listelor de consumatori, vor genera schemele fara sa foloseasca functiile tipice de inserare a macrourilor sau a simbolurilor. Atat “desinger-ul” cat si “builder-ul” lucreaza intr-o interfata grafica integrata in EPLAN dar foarte mult simplificata si folosesc functii de tipul drag&drop sau alegere din liste pentru a crea sau utiliza configuratiile.

Chiar daca, la prima vedere, acest nout produs EPLAN pare potrivit doar pentru utilizarea in anumite tipuri de proiecte, care pot fi tipizate, multi utilizatori s-au convins deja de utilitatea acestor functii pentru orice tip de proiect. Va invitam si pe dumneavoastra sa ne contactati pentru a discuta in detaliu cum va poate ajuta EPLAN Coginner in cazul dumneavoastra particular!

www.eplan.ro        info@eplan.ro 

 
27/10/2017 - Acest articol a fost citit de 3797 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 6 (data de 39 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
Interfete intre EPLAN si alte programe software
Intrebari si probleme uzuale intalnite de...
Sfaturi utile si trucuri in utilizarea...
Beneficiati la maxim de capacitatile platformei...
EPLAN PrePlanning ľ Solutia completa pentru...
Stirile urmatoare
EPLAN Syngineer - Inginerie mecatronica prin...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric