Beneficiati la maxim de capacitatile platformei EPLAN utilizand pachetele de servicii disponibile


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Beneficiati la maxim de capacitatile platformei EPLAN utilizand pachetele de servicii disponibile


Pentru orice unealta de lucru moderna si performanta, configurarea initiala si utilizarea corecta este esentiala pentru obtinerea rezultatelor dorite. EPLAN ii pregateste pe utilizatori pentru acest proces dar, de multe ori, nu este suficient timp.

eplan platforma

Serviciile de evaluare si standardizare oferite de compania EPLAN acopera aceasta lipsa de resurse si va ajuta sa profitati la maxim de produsele software.

Chiar daca o instalare cu toate optiunile implicite, impreuna cu setarile, configurarile si bibliotecile standard ale EPLAN-ului va permit sa folositi fara probleme aplicatia, acesta nu este cel mai eficient mod de lucru.

Configurarea corecta a platformei EPLAN incepe prin instalarea particularizata in infrastructura IT a companiei, eventual cu selectarea unei locatii pe un server comun pentru stocarea datelor. In continuare, se pot defini diverse setari pentru fiecare utilizator in parte, inclusiv medote rapide de alternat intre aceste setari, de exemplu, ajustarea interfetei grafice in functie de etapa de lucru. Inainte de inceperea primului proiect, este foarte importanta crearea unui sablon de proiect care sa contina cartusele, formele pentru rapoarte, setarile de numerotare a aparatelor, limbile relevante si multe ale setari specifice companiei sau clientului, toate acestea bazandu-se pe sabloanele standard IEC, GOST sau NFPA. Tot o etapa preliminara poate fi chiar si stabilirea documentelor de iesire, a fisierelor ce trebuie exportate, chiar a metodelor de import a acestora in alte aplicatii: crearea unei liste de comanda si importul acesteia in sistemele de gestiune a comenzilor. Chiar daca librariile se dezvolta in timp, bazele acestor librarii se pot pune de la inceput, fie ca e vorba de descarcarea de coduri de aparat de pe EPLAN Data Portal, fie ca e vorba de extras macrouri din eventuale proiecte existente, fie ca e vorba de crearea unei librarii speciale de simboluri.
Toate aceste etape pot si ar trebui sa fie facute de catre utilizatorii EPLAN din fiecare companie. Sunt insa foarte multe cazuri in care, din lipsa de resurse (de cele mai multe ori de timp!) aceste etape preliminare sunt parcuse sumar. Rezultatul inevitabil este utilizarea ineficienta, uneori chiar gresita, a soft-ului! Pentru a evita aceste situatii neplacute, puteti apela la serviciile de configurare si standardizare oferite de consultantii EPLAN. Acestia va pot oferi sugestii pentru o instalare completa, pot chiar sa o faca pentru dumneavoastra; va pot crea sabloanele de proiect cu tot ce includ acestea, conform indicatiilor dumneavoastra; va pot crea sau importa bazele de date, librariile de simboluri si macrourile de care aveti nevoie si va pot configura toate setarile de schimb de date intre EPLAN si alte aplicatii. Se poate merge si mai departe prin crearea de bare de butoane speciale pentru acces rapid la anumite comenzi, sau chiar crearea de scripturi pentru executarea automatizata a anumitor operatii, chiar a unor calcule electrice! Impreuna cu evaluarea modului de lucru si propuneri pentru imbunatatirea acestuia, toate aceste servicii sunt inglobate in conceptul EPLAN Experience care inseamna, pe scurt, ca si dumneavoastra puteti beneficia de experienta acumulata in inginerie de peste 30 de ani a consultantilor EPLAN.

www.eplan.ro

 

 
16/11/2016 - Acest articol a fost citit de 2595 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
EPLAN PrePlanning – Solutia completa pentru...
Modelarea virtuala detaliata a tablourilor cu...
Eplan: Sub stindardul `inginerie eficienta`
Primul targ virtual - un succes total
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
Stirile urmatoare
Sfaturi utile si trucuri in utilizarea...
Intrebari si probleme uzuale intalnite de...
Interfete intre EPLAN si alte programe software
EPLAN Cogineer - Automatizarea simpla a...
EPLAN Syngineer - Inginerie mecatronica prin...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric