Primul targ virtual - un succes total


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Primul targ virtual - un succes total


Schimbul de cunostinte, stabilirea de contacte cu factorii de decizie, aflarea tuturor noutatilor despre solutiile EPLAN? Targurile sunt forumul ideal pentru aceasta. EPLAN a facut urmatorul pas si a organizat primul targ international online.

eplan virtual fair

“Eplan Virtual Fair” si-a deschis portile digitale in 16 Februarie 2016. Potentiali clienti din toata lumea, din Japonia pana in India, din Germania pana in Marea Britanie, din Brazilia pana in SUA, au vizitat targul digital.


Monheim, 17 Februarie 2016 – Digitalizarea continua de asemenea in sectorul de evenimente. Furnizorul de solutii EPLAN a facut saltul urmator in comunicare cu un proiect pilot de targ virtual: in 16 Februarie 2016 s-au deschis portile digitale ale "EPLAN Virtual Fair" pentru clienti si potentiali clienti din intreaga lume. Ei au fost invitati pentru a obtine informatii online si au beneficiat de suport individual cu 12 ore de functionare in direct, de la ora 8 dimineata pana la ora 8 seara.


In centru a fost un auditoriu, unde oricine era interesat putea viziona online diferite prezentari in direct. Detaliile din spatele strategiei EPLAN, Data Portal si solutia EPLAN Engineering Configuration au facut parte din program alaturi de alte trei subiecte. Acest eveniment  a fost nu numai o platforma eficienta si care economiseste timp pentru transferul cunostintelor catre utilizatori si manageri: managerii de top au fost de asemenea si ei invitati pentru a avea un schimb direct in timp real cu consiliul de administratie al EPLAN utilizand chat-ul online. De asemenea, un salon a oferit vizitatorilor oportunitatea de a stabili contacte intre ei - o oportunitate unica pentru utilizatorii din intreaga lume de a impartasi experiente in mod interactiv. Doua standuri online despre EPLAN Experience si Platforma EPLAN au intregit targul virtual. Aici au fost prezentate filme si au putut fi puse intrebari prin intermediul unui chat 1:1. Expertii EPLAN profesionisti din toate ariile de produse au raspuns in direct la intrebari si au oferit sugestii utile.


Feedback-ul a fost impresionant: aproximativ 500 de participanti din peste 55 de tari din toata lumea au obtinut informatii despre solutiile si strategiile curente, intr-un mod concentrat si care ajuta la economisirea de timp. Desigur participarea la targ a fost gratuita. Oricine este interesat si nu a putut participa la evenimentul in direct poate urmari prezentarile din cadrul targului in urmatoarele patru saptamani.


Mai multe informatii la: www.eplan.de/virtualfair

 
23/02/2016 - Acest articol a fost citit de 1777 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 13 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
EPLAN Harness proD ľ Ingineria eficienta a...
EPLAN Experience ľ Poarta dumneavoastra catre...
EPLAN Experience: un nou program de conducere...
EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a...
Stirile urmatoare
Eplan: Sub stindardul `inginerie eficienta`
Modelarea virtuala detaliata a tablourilor cu...
EPLAN PrePlanning ľ Solutia completa pentru...
Beneficiati la maxim de capacitatile platformei...
Sfaturi utile si trucuri in utilizarea...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric