EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a observatiilor clientilor


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a observatiilor clientilor


Feed-back-ul sefilor de departamente sau a clientilor pentru proiectele electrice este esential in realizarea unei documentatii finale cat mai corecte si complete.

eplan

Problemele apar cand observatiile primite ajung la proiectant intr-un format necorespunzator, greu de folosit - la extrem:  o foaie de hartie scrisa de mana cu creionul continad informatii ambigue... Va prezentam in continuare alternativa!

EPLAN-ul este un sistem de inginerie informatica ce ofera nenumarate functii utile in realizarea rapida si corecta a documentatiilor electrice. De multe ori insa, o combinatie a acestor functii va aduce un beneficiu suplimentar, in special in viteza de generare a schemelor finale. Atunci cand vine vorba de obtinerea unei aprobari pentru o astfel de documentatie cel mai comun si comod format de schimb de informatii este PDF-ul. Documentele PDF inteligente generate de EPLAN contin multe informatii, pe langa paginile efective din proiectul original: aveti posibilitatea de a naviga rapid folosind trimiterile si in fisierul PDF, atat intre pagini cat si intre componentele aceluiasi aparat (practic, toate trimiterile din EPLAN functioneaza 100% si in PDF!); sub forma de "semne de carte" (bookmarks) veti gasi, de asemenea, familiarul navigator de pagini si navigator de aparate care redau fidel structurile originale din proiectul EPLAN precum si paginile, respectiv aparatele cu toate componentele lor; chiar si desenele 3D ale tablourilor vor fi prezente in fisierele PDF exportate din EPLAN, desigur, daca acestea sunt prezente in proiectul original. Un beneficiu suplimentar adus de folosirea PDF-ulurilor inteligente este faptul ca in acelasi director in care se creeaza fisierul PDF, EPLAN-ul copiaza automat si toate documentele sau imaginile atasate schemelor electrice - obtineti astfel foarte rapid o documentatie completa a proiectului pe care o puteti arhiva usor pentru a fi trimisa spre aprobare.

Functionalitatea PDF-ului nu se opreste aici! Puteti cere clientilor sau sefilor de departament care verifica proiectele sa isi completeze observatiile direct in fisierul exportat sub forma de note, texte sau chiar desene mai mult sau mai putin complexe. Toate acestea pot fi preluate ulterior in proiectul original EPLAN folosind functia de import de comentarii din PDF, pot fi localizate usor pe scheme folosind un navigator specializat si pot fi gestionate in EPLAN chiar prin atribuirea unor statusuri ce permit filtrarea usoara a observatiilor ce nu sunt implementate.

Puteti combina aceasta functionalitate de preluare a comentariilor si cu alte unelte puse la dispozitie de platforma EPLAN. Cea mai indicata metoda de realizarea schemelor de forta, de exemplu, este folosirea macrourilor cu seturi de valori. Acestea permit configurarea rapida a unui circuit de forta (incluzand aici curentul aparatului de protectie, sectiunile conductoarelor si cablurilor, clemele, contactorul sau orice alt aparat din circuit) in functie de puterea consumatorului, pe baza unui tabel cu seturi de valori predefinite de utilizator. Daca unul din comentariile primite de la client presupune schimbarea puterii unui astfel de circuit, nu este necesara re-desenarea sau modificarea manuala a proprietatilor tuturor componentelor din circuit ci se face, pur si simplu, o re-alegere a setului de valori care face automat toate aceste modificari in cateva secunde!


Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati!
www.eplan.ro

 
04/12/2014 - Acest articol a fost citit de 2671 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 54 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4
(Re)lansare: noul portal de date EPLAN
EPLAN ProPanel Professional - Reprezentarea 3D...
EPLAN FieldSys - Calcularea automata a...
1984 - 2014: EPLAN sarbatoreste 30 de ani de...
Stirile urmatoare
EPLAN Experience: un nou program de conducere...
EPLAN Experience – Poarta dumneavoastra catre...
EPLAN Harness proD – Ingineria eficienta a...
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
Primul targ virtual - un succes total
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric