1984 - 2014: EPLAN sarbatoreste 30 de ani de activitate


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

1984 - 2014: EPLAN sarbatoreste 30 de ani de activitate


Trei noi filiale in Japonia, Africa de Sud si Turcia: toate marcheaza un punct de dezvoltare a furnizorului de solutii EPLAN. Compania sarbatoreste 30 de ani de activitate la Hannover Messe.

Eplan Mai mult de 40.000 de clienti, peste 100.000 de instalari in mai mult de 50 de tari si peste 700 de angajati - acestia sunt indicatori ai succesului companiei care a inceput in 1984 ca o firma cu trei angajati.

“Piata noastra pentru solutiile CAE este intregul glob” afirma Maximilian Brandl, Presedintele EPLAN. El adauga, “EPLAN este pozitionata excelent ca si companie globala si personal prevad oportunitati imense in ceea ce priveste pietele in dezvoltare din intreaga lume.” EPLAN, liderul global pentru solutii CAE, este deja prezenta in mai mult de 50 de tari. O dezvoltare si mai mare este planificata pentru pietele in crestere din SUA, China, India si Japonia. Investitiile actuale in domeniul consultantei au asigurat dezvoltarea continua a domeniului solutiilor. Serviciile specializate, incluzand consultanta, implementarea si suportul, reprezinta acum un procent semnificativ al veniturilor EPLAN. Si stacheta pentru dezvoltare a fost fixata destul de sus: EPLAN urmareste o crestere substantiala de peste 10% in 2014, precum si crearea a peste 100 de locuri noi de munca.

Angajamentul clar pentru software si inginerie

Grupul Friedhelm Loh, grupul de companii din care face parte EPLAN, investeste de asemenea masiv in software si tehnologie. Cideon, integrator de sisteme SAP si revanzator Autodesk, cu aproximativ 500 de angajati, s-a alaturat grupului in septembrie 2013. “Tehnologia mecanica si electrica fuzioneaza in mecatronica”, spune Friedhelm Loh, proprietarul Grupului Friedhelm Loh, continuand sa explice viziunea grupului. “Ca regula generala, scenariile Industry 4.0 necesita multiple elemente; de la software care sa realizeze interfata, pana la automatizare”. Friedhelm Loh a inceput sa investeasca in EPLAN in 1986 (cand era inca cunoscut ca Wiechers & Partner) pentru ca el si-a dat seama de la inceput ca este o buna oportunitate. Astazi, orienteaza Grupul Friedhelm Loh in mod special in directia lanturilor valorilor optimizate: “Clientii nostri se asteapta de la noi sa aducem imbunatatiri si economii, iar aceste lucruri le putem realiza cu Industry 4.0. In acest context, reteaua puternica de servicii reprezentata de EPLAN, Cideon, Rittal si Kiesling, constituie fundamentul excelent in vederea imbunatatirii valorii adaugate oferite clientilor”.

Inovatie dupa inovatie

Ceea ce a inceput in 1984 prin inlocuirea hartiei si cernelii cu un PC si software, continua sa se dezvolte: EPLAN a fost si ramane liderul tendintelor de optimizare a proceselor tehnologice. Cu Centrul Tehnologic EPLAN si configurarea automata a documentatiei echipamentelor pe baza modelului modular, expertii EPLAN au lansat tehnologii revolutionare. Iar cu platforma unitara EPLAN, clientii din domeniul tehnologiei masinilor si echipamentelor, auto si transport, al tehnologiilor mecanice si automate si chiar al sectoarelor medicale si energetice, beneficiaza de eficienta inalta a proceselor de dezvoltare a produsului conferita de procedurile standardizate, procesele automate si fluxurile continue de lucru.
 
24/04/2014 - Acest articol a fost citit de 2070 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 20 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
Importul listelor - alternativa rapida la...
Stirile urmatoare
EPLAN FieldSys - Calcularea automata a...
EPLAN ProPanel Professional - Reprezentarea 3D...
(Re)lansare: noul portal de date EPLAN
IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4
EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric