IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4


Anul acesta EPLAN implineste 30 de ani. Aceasta inseamna ca va oferim 30 de ani de experienta in solutii si servicii pentru documentatia sistemelor de automatizare.

eplan 2014

Vom marca aceasta aniversare la IEAS 2014, unde vom fi prezenti si in acest an, in perioada 9-12 septembrie 2014 si unde vom lansa noua versiune EPLAN 2.4.


Modificari
in metodele de proiectare si sistemele de inginerie datorate unei cresteri constante a  cerintelor creaza oportunitati interesante. Procesele de proiectare si documentare sunt concentrate catre sustinerea fabricatiei. Cu toate acestea, normele si standardele in vigoare se indreapta mai mult spre o abordare a ingineriei functionale cu metode inovatoare de proiectare, oferind un potential urias de optimizare in toate fazele proiectului.

 

Noile functionalitati in platforma EPLAN 2.4 sprijina utilizatorii sa-si automatizeze multe aspecte ale documentatiei lor. Adaugarea suportului pentru IEC 81346 si IEC 61355 ii ajuta in structurarea proiectelor pentru automatizare. Simplificarea interfetei PLC Bus face documentarea structurilor de retea PLC mult mai usoara. Proprietatile care pot fi definite de catre utilizator si noile referinte incrucisate imbunatatesc in mod semnificativ experienta utilizatorului. Procesarea imbunatatita a proiectului in EPLAN Pro Panel permite acestora sa importe datele de aparat si de conectare existente pentru a permite vizualizarea tablourilor chiar si fara o schema de circuit. EPLAN Fluid ofera acum un configurator al conductelor pentru a pregati si fabrica cu usurinta conducte hidraulice, iar modulul nostru de preplanificare a adaugat caracteristici noi pentru a sprijini pe deplin cerintele industriei de proces. Si pentru a sprijini utilizatorii nostri in proiectele lor, EPLAN Data Portal a adaugat peste 10 noi producatori cu peste 80.000 de noi aparate care sunt disponibile imediat pentru descarcare. Veti gasi informatii detaliate cu privire la noile functii si caracteristici ale platformei EPLAN 2.4 in documentul cu noutati situat in folderul Documente de pe DVD-ul de instalare.


Utilizati
cei 30 de ani de experienta ai nostri si profitati de gama noastra extinsa de cursuri si workshp-uri pentru a deveni mai eficient in utilizarea functiilor EPLAN si pentru a va imbunatatii procesele prin metode noi de proiectare, pentru a va automatiza complet procesul de documentare.

 

 

 

Va dorim mult succes cu platforma EPLAN 2.4!


Pentru a afla
mai multe despre solutiile si serviciile pe care le oferim in prezent va rugam sa ne contactati.


www.eplan.ro

 

 

 

 

 
04/09/2014 - Acest articol a fost citit de 2607 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 48 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
(Re)lansare: noul portal de date EPLAN
EPLAN ProPanel Professional - Reprezentarea 3D...
EPLAN FieldSys - Calcularea automata a...
1984 - 2014: EPLAN sarbatoreste 30 de ani de...
Importul listelor - alternativa rapida la...
Stirile urmatoare
EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a...
EPLAN Experience: un nou program de conducere...
EPLAN Experience ľ Poarta dumneavoastra catre...
EPLAN Harness proD ľ Ingineria eficienta a...
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric