EPLAN Experience: un nou program de conducere prin cunoastere la nivel international


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

EPLAN Experience: un nou program de conducere prin cunoastere la nivel international


EPLAN Experience: un nou program de conducere prin cunoastere la nivel international - lansat de EPLAN la expozitia SPS IPC Drives 2014 - care isi propune sa optimizeze eficienta in inginerie.

eplan experience

Prin practici ingineresti mai eficiente, acesta va genera avantaje competitive proprii si clare: un management strategic de inovare printr-un mediu IT de inalta performanta; un timp mai scurt pentru a consulta piata; gestionarea optima a resurselor si competitivitate mai mare pe plan international.


EPLAN Experience este adecvat pentru clienti noi sau deja existenti in toate domeniile industriale in care compania EPLAN este activa. Este aplicabil tuturor companiilor, activitatilor si locatiilor si poate fi implementat si adaptat cerintelor specifice. EPLAN Experience se bazeaza foarte mult pe feedback-ul de la clientii EPLAN la nivel mondial dintr-o varietate de industrii. «EPLAN Experience va ajuta clientii nostri sa raspunda numeroaselor provocari in domeniul ingineriei de control cu care se confrunta in evolutia rapida a lumii de astazi: cresterea complexitatii, volume mari de date, noi tipuri de conectivitate.» afirma Thomas Michels, Head of product management. Toate acestea si alte provocari pot fi reduse la un numitor comun: cresterea eficientei. Acesta este exact obiectivul pentru EPLAN Experience. «Noi ajutam companiile sa faca mai mult cu aceleasi resurse sau mai putine, pentru a accelera dezvoltarea de produse, precum si prin resurse gratuite pentru dezvoltarea de produse in activitati cu valoare adaugata.» completeaza Michels.


Modularitate ridicataEPLAN Experience este integrat in totalitate cu platforma EPLAN existenta. Modularitatea ridicata consta in opt »Fields of Action» - domenii specifice de operatiuni pe care o companie doreste sa le optimizeze si sa devina mai eficiente:


IT Infrastructure


Infrastructura IT presupune integrarea de software EPLAN personalizat in infrastructura IT a companiei clientului pentru a-i asigura o performanta inalta. Va rezulta un proces fara probleme, instalare si actualizare clare.


Platform Setup


Platforma de instalare permite unui client sa faca un program de configurare specific pentru o aplicatie intr-un mediu de lucru ideal. Astfel, definirea si punerea in aplicare a setarilor platformei se va face in cel mai optim mod.


Codes & Standards

Coduri si Standarde ofera orientari pentru setari si utilizarea echipamentelor si bazei de date. Companiile vor respecta toate standardele cerute la nivel global pentru documentare si productie. Include noul standard IEC 81346.


Product Structure


Structura produsului furnizeaza o metoda clara pentru structurarea utilajelor si a sistemelor. Se va evidentia o structura clara de produs si de tehnologie si desemnarea ca baza pentru utilizarea de metode de automatizare si colaborare interdisciplinara.


Design Methods


Metode de proiectare - Selectarea si punerea in aplicare a celor mai eficiente metode de proiectare este o cheie pentru o inginerie eficienta. Lucrând alaturi de expertii EPLAN, clientii vor fi in masura sa analizeze, sa evalueze, sa defineasca si sa implementeze metodele lor de proiectare selectate, pentru a reduce eforturile de inginerie si timpul alocat planificarii proiectului.


Workflow


Fluxul de lucru evalueaza si automatizeaza proiectarea pas cu pas, cu ajutorul unui scripting API sau a unui dezvoltator specific suplimentar. Se reduc erorile, datele tehnologice se integreaza in procese si se asigura coerenta cu ingineria.


Process Integration


Integrarea de proces inglobeaza fluxurile de lucru in procesele unui client. Acest lucru se realizeaza prin exploatarea proceselor suplimentare potentiale si adiacente in constructia procesulului (PDM/ERP).

 


Project Management


Gestionarea proiectului. Pentru atingerea productivitatii in cel mai scurt timp posibil, EPLAN Experience ofera un plan de proiect bazat pe procese standardizate.


Focalizare initiala

 

Pentru lansarea EPLAN Experience in noiembrie 2014, atentia se concentreaza pe doua din cele opt câmpuri de actiune: Codes & Standards si Design Methods. «Pentru companiile din inginerie una dintre prioritatile cheie este implementarea noului standard IEC 81346 in mediul propriu.» explica Michels. «IEC 81346 formeaza baza pentru structurarea produselor, a echipamentelor si a instalatiilor - acoperind cât mai multe discipline posibil si cu terminologia consecventa. Prin urmare, oferim deja seminarii de instruire in Codes & Standards si Design Methods pentru a ajuta companiile sa fie in conformitate fluenta cu IEC 81346.»

 
08/12/2014 - Acest articol a fost citit de 2462 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a...
IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4
(Re)lansare: noul portal de date EPLAN
EPLAN ProPanel Professional - Reprezentarea 3D...
EPLAN FieldSys - Calcularea automata a...
Stirile urmatoare
EPLAN Experience ľ Poarta dumneavoastra catre...
EPLAN Harness proD ľ Ingineria eficienta a...
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
Primul targ virtual - un succes total
Eplan: Sub stindardul `inginerie eficienta`
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric