(Re)lansare: noul portal de date EPLAN


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

(Re)lansare: noul portal de date EPLAN


Un program integrat de vizualizare 3D, o noua interfata cu siglele producatorului in retea, alti producatori si cataloage imbunatatite ale componentelor: portalul de date Eplan va fi disponibil din august 2014 intr-o noua versiune.

eplan

Noua versiune a portalului de date Eplan va fi disponibila in august 2014. Utilizatorii vor beneficia de timpi extrem de redusi si calitate imbunatatita a proiectarii. Cele 470.000 de date existente ale componentelor, incluzand macrouri schematice, dimensiuni geometrice si documente, pot fi importate automat in proiecte. Acest lucru este realizat mai simplu datorita functiilor inovatoare de tipul programului integrat de vizualizare 3D, ce permite utilizatorilor vizualizarea si evaluarea rapida si simpla a componentelor. Puteti accesa diferite vizualizari de tipul vederii frontale, a paginii sau vederilor izometrice foarte usor, doar cu un click de mouse. Functiile de rotatie libera si focalizare permit generarea vederilor individuale detaliate intr-unmod foarte flexibil. Avantajele pentru utilizatori sunt evidente: cand se introduce componenta in proiect, acestia primesc un sprijin de incredere decizional in ceea ce priveste, de exemplu, compatibilitatea componentei cu dulapul de control propus.

 

Functionare inovativa cu functiune feedback

 

Interfata portalului de date Eplan a fost optimizata. Vizualizarea celor 66 de producatori inclusi in prezent a fost adaptata la modelul aplicatiei portalului de date (Data Portal App). Afisarea siglelor producatorului intr-o retea accelereaza navigarea. Functia feedback a fost si ea dezvoltata. Utilizatorii pot raspunde producatorilor direct in aplicatie, de exemplu daca doresc sa trimita informatii despre componentele lipsa sau reprezentari eronate. Aceasta inseamna ca si calitatea datelor este in continua crestere. Producatorii implicati se bucura si ei de avantaje: functia feedback asigura o linie directa cu clientul.

 

Producatorul stie ce este necesar in mod concret si poate respecta cerintele utilizatorului in mod optim. Functia imbunatatita de cautare este o alta optiune noua a portalului. Solicitarile de cautare a unei componente sau a unui cod de catalog sunt direct afisate ca prime rezultate ale cautarii - aceasta inseamna ca poate fi gasita mai rapid componenta corecta.

 

66 de producatori cu peste 470.000 de inregistrari

 

Portalul de date Eplan a realizat un pas important inainte nu numai in ceea ce priveste functionalitatea, dar si cu privire la cataloagele producatorilor. De la ultima actualizare la inceputul lui iulie, au fost adaugate cinci cataloage noi de produse. Mai mult, zece cataloage de produse au fost dezvoltate si actualizate. Numarul de dispozitive a crescut cu mai mult de 20%, ceea ce inseamna ca acum sunt disponibile peste 470.000. Producatori renumiti, precum compania italiana Finder, sunt acum reprezentati in portal cu aproximativ 700 de inregistrari. Companii noi: IFMElectronic, ce asista clientii cu aproximativ 500 de inregistrari in domeniile senzorilor si a sistemelor de evaluare. Integrarea noului configurator Vega este de asemenea extrem de interesanta. Acest lucru inseamna ca utilizatorului ii sunt furnizate componente standard pentru tehnologii de masurare a proceselor de la Vega Grieshaber KG, dar si optiunea de selectare si configurare individuala a componentelor, conform cerintelor de proiect.

 

Date actualizate si extinse

 

Producatorii care erau deja integrati in portalul de date si-au modificat sau extins si ei portofoliul de produse. Siemens, de exemplu, si-a setat in portal peste 2.100 de inregistrari din seria 3VA. Pe langa date comerciale, simboluri pentru Eplan si documente, datele 3D ce includ informatii referitoare la productie sunt de asemenea disponibile. SMC Pneumatic si-a actualizat si extins spectrul de produse. Utilizatorii EPLAN Fluid dispun acum de o varietate de cilindri, supape si tevi, deoarece exista in prezent mai mult de 15.000 de inregistrari din care pot selecta ceea ce doresc. ABB, General Electric, Icotek, Helukabel, Numatics, Rockwell Automation, Sick si Wieland si-au actualizat, de asemenea, gama de produse in portalul de date Eplan.

 

Concluzie:

 

Utilizatorii beneficiaza de un volum in continua crestere a datelor dispozitivelor - combinat cu o tehnologie inovativa ce sustine proiectarea eficienta.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati!

 

www.eplan.ro

 
01/09/2014 - Acest articol a fost citit de 1901 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 16 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
EPLAN ProPanel Professional - Reprezentarea 3D...
EPLAN FieldSys - Calcularea automata a...
1984 - 2014: EPLAN sarbatoreste 30 de ani de...
Importul listelor - alternativa rapida la...
Stirile urmatoare
IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4
EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a...
EPLAN Experience: un nou program de conducere...
EPLAN Experience ľ Poarta dumneavoastra catre...
EPLAN Harness proD ľ Ingineria eficienta a...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric