Oferta speciala camere de termoviziune marca Fluke


ghidelectric.ro
Marti, 12 Decembrie 2017
Ne gasiti si pe:            

Oferta speciala camere de termoviziune marca Fluke


Ronexprim revine in atentia clientilor sai cu o noua oferta speciala valabila pana pe 31 octombrie 2017: la achizitionarea oricarei camere de termoviziune din seria FLUKE TiX5XX beneficiati de 50% discount la cumpararea unei lentile Macro Lens de 25 um.

promotie camere de termoviziune fluke

Camerele de termoviziune marca Fluke sunt aparate de masura si control de ultima generatie utilizate in diverse domenii, pentru depistarea diferitelor probleme de functionare sau riscuri, fie ca e vorba de inspectia termica a cladirilor sau verificarea sistemelor electrice. Astfel, puteti apela la camere de termoviziune pentru a depista eventuale scurtcircuite, cabluri corodate sau componente defecte, conexiuni incorecte, sisteme supraincarcate sau probleme cu izolatia.


In domeniul sistemelor electro-magnetice camerele de termoviziune isi dovedesc utilitatea prin  identificarea problemelor de lubrifiere si izolatie a motoarelor sau depistarea problemelor de alimentare electrica etc. Multifunctionalitatea unei camere de termoviziune se aplica si in cazul constructiilor pentru depistarea zonelor cu izolatie problematica, a scurgerilor de apa si inundarii peretilor, pierderilor de caldura etc. In aplicatii industriale, camerele de termoviziune depisteaza oscilatiile nefiresti de temperatura, fisurile de conducte si defectiuni ale izolatiilor, valve defecte, pierderi de abur ori sunt folosite pentru stabilirea nivelului de substante lichide, solide si gazoase din silozuri sau rezervoare.


Camerele de termoviziune Fluke de la Ronexprim, de care puteti beneficia acum la oferta, sunt cele mai recomandate dispozitive pentru realizarea unor astfel de inspectii. Oferta speciala Ronexprim include modelele TiX 500, Tix 520, TiX 560 si TiX 580. Toate cele patru camere de termoviziune sunt prevazute cu aplicatia Fluke Connect, care conecteaza de la distanta toti membrii echipei de inspectie, fara ca ei sa se mai deplaseze din locul in care se afla, aceste aparate de masura si control garantand inspectii precise, rapide si eficiente.


Camera de termoviziune TiX 580 este cea mai puternica din aceasta serie, avand urmatoarele specificatii:


- rezolutie camera in vizibil: 5 megapixeli;
- rezolutie detector IR: 640x480 pixeli/1280x960 Super Resolution;
- domeniu de temperatura masurata: intre -20o C si +800o C;
- sensibilitate termica: ≤0, 05o C la o temperatura tinta de 30o C;
- display: LCD capacitive touchscreen de 5, 7 inci, rotativ la 240 de grade;
- deschidere unghiulara standard: 34o H x 24o V;
- sistem de focalizare: LaserSharp/MultiSharp Focus;
- zoom digital: 2x, 4x, 8x;
- suport de integrare imagini in MATLAB si LabVIEW;
- software de analiza: Fluke InsideIR, versiune completa, nerestrictionat prin licenta;
- spatiu stocare: memorie interna de 4 GB si card micro SD de 4 GB;
- utilizare de la distanta.


Lentila de 25 de microni Macro Lens, pe care o puteti achizitiona cu 50% reducere in cadrul ofertei speciale Ronexprim la camere de termoviziune Fluke, are urmatoarele caracteristici:


- dimensiune minima, in microni, a spotului masurat: 25 microni;
- distanta focala: 8 mm - 14 mm cu un punct optim la 10 mm;
- camp de vizualizare: 36, 1o H x 27, 1o V.

Ronexprim pune la dispozitia clientilor sai aparate de masura si control profesionale, marca Fluke. Majoritatea specialistilor aleg camere de termoviziune de la Ronexprim, datorita seriozitatii cu care compania ofera cele mai bune solutii in domeniu.

 
11/10/2017 - Acest articol a fost citit de 83 ori Recomanda
 
 Nicio nota acordata.
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Ronexprim"
Stirile anterioare
Ronexprim: Keysight lanseaza cursul aplicat IoT...
Seminar - Termografia in energetica, industrie...
Cumpara o camera de termoviziune TiS45 si...
Primesti o tableta Apple la achizitionarea unei...
Ronexprim: 1500 de euro reducere la camera de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYVrei sa iti cresti profitul? Iata ce trebui sa faci pentru a ajunge la publicul tinta

echipamente electrice portal
Anul 2016, un nou pas pentru tine, o noua provocare pentru business-ul tau: cu deciziile potrivite, anul 2016 poate fi anul tau de SUCCES rasunator. Ghidelectric.ro iti este alaturi!

Daca in 2016 ti-ai propus sa iti cresti afacerea online, noi te putem ajuta sa ajungi la publicul tinta! Ghidelectric.ro este un portal ce ofera informatii cuprinzatoare despre industria din Romania si nu numai. Ghidelectric.ro este un portal de specialitate, care se adreseaza specialistilor din industrie, furnizori si consumatori deopotriva.


Portalul Ghidelectric.ro se afla in prima pagina de Google, cu peste 500 de expresii relevante pentru industria echipamentelor electrice si automatizarilor.


Categorii Industria de Azi:

Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric:
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric