Seminar - Termografia in energetica, industrie si productie


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Seminar - Termografia in energetica, industrie si productie


Pe 9 iunie, Ronexprim, de 25 de ani lider in comercializarea de aparate de masura si control, te asteapta la seminarul - Termografia in energetica, industrie si productie.

Seminar - Termografia in energetica, industrie si productie

Pe 9 iunie, Ronexprim, de 25 de ani lider in comercializarea de aparate de masura si control, te asteapta la seminarul - "Termografia in energetica, industrie si productie", la care reprezentantul Fluke, cel mai puternic brand de camere de termoviziune, Karol Bielecki, te asteapta la UPB pentru a te introduce in acest domeniu.


Incepand cu ora 9:30, te asteptam sa afli care sunt secretele unor rezultate precise, corecte si eficiente cand ai cele mai bune camere de termoviziune, mai ales daca iti desfasori activitatea in domenii precum cel electric, electronic, tehnic si nu numai.


In cadrul seminarului, Karol Bielecki - Technical Sales Manager CEE – Fluke, iti va prezenta cu lux de amanunte si practic beneficiile unei camere de termoviziune asupra muncii tale de zi cu zi pentru identificarea defectiunilor din echipamente, in conditii normale de utilizare.


Printre subiectele abordate in cadrul seminarului organizat de Ronexprim de catre Karol Bielecki, reprezentant al Fluke, se numara:


- Intelegerea diferentelor dintre o imagine vizuala si una in infrarosu

- Intelegerea modului in care aceste diferente te ajuta sa identifici defecte latente precum conexiunile slabe

- Intelegerea limitarilor in termografie

- Prezentarea defectelor electrice tipice in sistemele de tensiune joasa, medie si inalta care pot fi detectate cu o camera de termoviziune

- Beneficiile utilizarii termoviziunii in mentenanța predictiva

- Recomandari si sfaturi practice pentru utilizarea unei camere de termoviziune Fluke in detectarea defectelor electrice.


Daca esti interesat de participarea la seminarul de termoviziune al anului, organizat de Ronexprim in colaborare cu Fluke Corporation, confirma-ne prezenta ta la adresa marketing@ronexprim.com, cu urmatoarele informatii: nume/prenume, functie, companie/institutie, numar de telefon.


Participarea este GRATUITA, in limita locurilor disponibile, la adresa Universitatea Politehnica Bucuresti, din Splaiul Independentei nr. 313, sector 6, Corpul A, etaj II, sala 2.2.

SURSA: http://www.ronexprim.com/

 
06/06/2016 - Acest articol a fost citit de 2794 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 24 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Ronexprim"
Stirile anterioare
Cumpara o camera de termoviziune TiS45 si...
Primesti o tableta Apple la achizitionarea unei...
Ronexprim: 1500 de euro reducere la camera de...
Ronexprim: FLUKE CONNECT mai aproape de rezultate!
Fluke T5-600 BULK : Testati rapid si usor...
Stirile urmatoare
Ronexprim: Keysight lanseaza cursul aplicat IoT...
Oferta speciala camere de termoviziune marca Fluke
Ronexprim anunta noi webinarii gratuite...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric