Primesti o tableta Apple la achizitionarea unei camere de termoviziune Fluke


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Primesti o tableta Apple la achizitionarea unei camere de termoviziune Fluke


Compania Ronexprim va ofera gratuit o tableta Apple la achizitionarea unei camere de termoviziune Fluke Ti105, Ti110, Ti125, Ti200, Ti300 sau Ti400 ! Promotia este valabila pana la data de 30 iunie 2015!

camere termoviziune Fluke La achizitionarea unei camere de termoviziune Fluke Ti105, Ti110 sau Ti125 veti primi cadou de la Ronexprim o tableta Ipad mini, iar la achizitionarea unei camere de termoviziune Fluke Ti200, Ti300 sau Ti400 veti primi cadou o tableta Ipad Air. Promotia este valabila pana la data de 30 iunie 2015. Mai mult de 20 de instrumente Fluke beneficiaza de aplicatia Fluke Connect, la care va puteti conecta fara fir, inclusiv multimetre digitale, testere de izolatie, multumetre de proces etc.

Camerele de termoviziune Fluke dispun de tehnologia IR-Fusion® , care imbina imaginile vizuale cu cele in infrarosu intr-o singura imagine, pentru a descoperi, diagnostica si comunica eventualele probleme. Totodata, acestea vin echipate si cu tehnologia de analiza SmartView® si un software de raportare, precum si o suita de instrumente pentru a vizualiza, adnota si edita imaginile in infrarosu.

Fluke Ti110 si Ti125 au un sistem de focalizare IR-OptiFlex™ , care ofera focalizare automata cu posibilitatea de a focaliza manual pentru prim-planuri; sistem de adnotare IR-PhotoNotes™, ce va permite sa capturati pana la trei fotografii digitale, pe imagine termica, permitand inregistrarea exacta a modelelor de echipamente, indicatoare si alte informatii utile.

Fluke Ti200, Ti300 si Ti400 dispun de tehnologia LaserSharp™ Auto Focus, ce foloseste un laser pentru a indica exact unde trebuie sa se focuseze camera de termoviziune. Acestea includ pozitionare si inregistrare GPS, streaming video, un ecran tactil capacitiv pentru meniul de navigare rapida, IR-PhotoNotes ™, baterii reincarcabile inteligente cu indicator de incarcare si masuratori de temperaturi inalte, de pana la 1200°C (doar modelul Ti400)

Fluke Connect faciliteaza accesul la dosare de catre toti membrii, indiferent de unde se afla acestia si in acelasi timp, pentru a creste siguranta tehnicienilor care lucreaza cu echipamente sub tensiune. Tehnicienii pot inregistra automat masuratorile si imaginile in infrarosu in Fluke Cloud™, oriunde s-ar afla. Orice membru al echipei care are instalata aplicatia pe un smartphone sau tableta poate vedea datele inregistrate. Comunicarea intre membrii echipei se poate face usor prin apeluri video ShareLive™, unde tehnicienii pot partaja masuratorile in timp real cu alti membrii ai echipei si pot obtine aprobari pentru reparatii sau raspunsuri la intrebari, fara sa paraseasca terenul de lucru.

Pentru mai multe informatii despre promotia Ronexprim va invitam sa vizitati site-ul http://www.ronexprim.com/noutati/oferta-speciala-camere-termoviziune-fluke.html

 
03/06/2015 - Acest articol a fost citit de 2674 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 19 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Ronexprim"
Stirile anterioare
Ronexprim: 1500 de euro reducere la camera de...
Ronexprim: FLUKE CONNECT mai aproape de rezultate!
Fluke T5-600 BULK : Testati rapid si usor...
Promotie Fluke Biomedical !
Ronexprim va asteapta la Romcontrola
Stirile urmatoare
Cumpara o camera de termoviziune TiS45 si...
Seminar - Termografia in energetica, industrie...
Ronexprim: Keysight lanseaza cursul aplicat IoT...
Oferta speciala camere de termoviziune marca Fluke
Ronexprim anunta noi webinarii gratuite...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric