Ronexprim: FLUKE CONNECT mai aproape de rezultate!


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Ronexprim: FLUKE CONNECT mai aproape de rezultate!


Fluke ConnectÖ este cea mai buna modalitate de a ramane in legatura cu echipa dvs. fara sa plecati de pe teren. Fluke ConnectÖ App lucreaza cu mai mult de 20 de instrumente de la Fluke pentru a face diagnosticarea si rezolvarea problemelor mai usoara.

fluke connect

Prin utilizarea instrumentelor Fluke Connect cu aplicatia, puteti capta eficient si in conditii de siguranta, stoca si partaja datele de intretinere din domeniu. Mai mult decat atat, tehnicienii si managerii pot accesa date istorice sau date live de oriunde, pentru ca acestea sunt salvate automat in Fluke Cloud.


Cum functioneaza Fluke Connect™?


Atunci cand faceti masuratori sau imagini termice cu instrumentele Fluke Connect™ acestea transmit prin wireless datele catre aplicatia Fluke Connect™ care, la randul sau, transmite datele in Fluke Cloud. Fluke Connect™ suporta un portofoliu cuprinzator de instrumente conectate, inclusiv camere de termoviziune, multimetre digitale, clesti de curent, testere de izolatie si instrumente de proces.


De ce ar trebui sa folositi Fluke Connect™?


- lucrati mai rapid
- lucrati in colaborare
- economisiti timpul pentru intocmirea rapoartelor
- va imbunatatiti siguranta
- experimentati mai mult decat o simpla conectivitate
- utilizati cea mai mare suita de instrumente de testare conectate din lume
- aflati de ce raspunsul a fost atat de favorabil


Aflati mai multe despre Fluke Connect App: cel mai complet mod de a ramane in contact cu echipa dvs. Contactati specialistii Ronexprim pentru a afla mai multe detalii!


Despre Ronexprim


RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991, cand a inceput sa activeze ca agentie si service a companiei olandeze Philips.Astazi Ronexprim activeaza ca agentie, reprezentanta sau distribuitor autorizat pentru mai multi producatori de echipamente, recunoscuti international pentru o calitate deosebita a produselor.Suntem animati de respectul fata de toti partenerii de afaceri si dorim sa fim de un real sprijin clientilor, prin experienta tehnica acumulata de specialistii nostri si prin profesionalismul echipamentelor si serviciilor oferite. Impartasim expertiza acumulata in seminarii si workshopuri pentru instruirea sau educarea clientilor.


Produsele si serviciile noastre se adreseaza unor diverse segmente de piata incluzand: universitati si institute de cercetare dezvoltare din domeniile stiinta materialelor,biologie,medicina si farmacie, electrotehnica, electronica, energetica si energii recuperabile, chimie si petrochimie, geologie,transporturi, laboratoare de monitorizare si protectia mediului, metrologie, armata, industria alimentara, producatori industriali de ciment, ceramica, sticla, metalurgie, petrochimie, farmaceutica, cosmetica, chimie, pesticide, vopseluri.


Str Cotiturii, nr 5, sector 1, Bucuresti, cod postal: 010885

e-mail: office@ronexprim.com

Tel:   +40 - 21 314 35 99, 98, 97, 96

Fax: +40 - 21 313 62 44

 
11/06/2014 - Acest articol a fost citit de 2985 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Ronexprim"
Stirile anterioare
Fluke T5-600 BULK : Testati rapid si usor...
Promotie Fluke Biomedical !
Ronexprim va asteapta la Romcontrola
Camere de termoviziune cu plata in rate!
Software emitere tichete de cantarire
Stirile urmatoare
Ronexprim: 1500 de euro reducere la camera de...
Primesti o tableta Apple la achizitionarea unei...
Cumpara o camera de termoviziune TiS45 si...
Seminar - Termografia in energetica, industrie...
Ronexprim: Keysight lanseaza cursul aplicat IoT...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric