Cumpara o camera de termoviziune TiS45 si primesti o tableta!


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cumpara o camera de termoviziune TiS45 si primesti o tableta!


Ronexprim vine cu doua super oferte de primavara! Cumpara pana pe 30 iunie, o camera de termoviziune Fluke TiS45 la pretul celei TiS40 si ai CADOU un iPad!

camera termoviziune

Daca vrei sa fii cu adevarat un profesionist in domeniul electricii, electronicii, ingineriei, trebuie sa ai cele mai bune aparate de masura si control ale momentului. Iar pentru ca la Ronexprim, lider de 25 de ani pe piata din Romania in ceea ce priveste aparatele de masura si control, camere de termoviziune si aparatura de laborator vrem sa fii la inaltime, iti propunem 2 super oferte de primavara - cumpara pana pe 30 iunie, o camera de termoviziune Fluke TiS45 la pretul celei TiS40 si ai CADOU un iPad!

 

Datorita investitiei constante in cea mai buna tehnologie, marca Fluke este cea mai intalnita in trusa de scule a oricarui profesionist care se respecta. De aceea, 4 din 5 persoane care isi desfasoara activitatea in domeniul electric, electronic, ingineriei etc., aleg Fluke ca prima alternativa pentru cele mai bune si rapide rezultate.

 

Realizate la cele mai inalte standarde de calitate, gama de camere de termoviziune FLUKE TiS 45, au ca scop principal identificarea rapida si usoara a oricaror probleme la reteaua electrica, inainte ca rezolvarea problemei sa impuna costuri uriase.

 

Printre principalele avantaje oferite de camera de termoviziune Fluke TiS 45, trebuie mentionata autonomia foarte mare a bateriilor (4 ore fiecare, reincarcabile), urmate de un spectru vizual detaliat, pentru rezultate cu adevarat eficiente si rapide.

 

Iar beneficiile camerei de termoviziune Fluke TiS 45 nu se termina aici. Ai, in plus, facilitati care iti vor transforma munca intr-o joaca de copil:

- rezolutie imbunatatita pentru rezultate mult mai eficiente si sigure
- focalizare manuala a campului vizual
- imagini radiometrice de inalta calitate
- camera de spectru vizibil de 5 megapixeli
- indicator laser
- poate fi folosita pentru temperaturi de la 20 °C  la +350°C
- upload rapid imagini capturate
- pastrarea valorilor inregistrate pentru comparatii ulterioare
- creare de rapoarte si trimitere pe e-mail a imaginilor, direct de pe teren, gratie Fluke Connect (prin conexiune WiFi)
greutate sub 1 kg.

 

Si, bineinteles, avantajul de a fi client Ronexprim nu se termina aici. Daca vei comanda camera de termoviziune Fluke TiS 45, ai un pret redus (o vei achizitiona la pretul celei TiS 40) si iti facem cadou o tableta Apple iPad. Insa grabeste-te, oferta noastra este valabila pana pe 30 iunie. Pentru mai multe informatii si oferta personalizata, nu ezita sa ne contactezi!


SURSA: http://www.ronexprim.com/

 
29/02/2016 - Acest articol a fost citit de 2691 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Ronexprim"
Stirile anterioare
Primesti o tableta Apple la achizitionarea unei...
Ronexprim: 1500 de euro reducere la camera de...
Ronexprim: FLUKE CONNECT mai aproape de rezultate!
Fluke T5-600 BULK : Testati rapid si usor...
Promotie Fluke Biomedical !
Stirile urmatoare
Seminar - Termografia in energetica, industrie...
Ronexprim: Keysight lanseaza cursul aplicat IoT...
Oferta speciala camere de termoviziune marca Fluke
Ronexprim anunta noi webinarii gratuite...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric