Ronexprim anunta noi webinarii gratuite organizate de Fluke Calibration


ghidelectric.ro
Miercuri, 12 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Ronexprim anunta noi webinarii gratuite organizate de Fluke Calibration


Compania Ronexprim a anuntat, pe site-ul sau, noi webinarii gratuite organizate de partenerul extern Fluke Calibration.

calibrare fluke How to Calibrate an InfraRed Thermometer (Cum sa calibrezi un termometru cu infrarosu)     - data: miercuri, 10 aprilie 2019, ora 17:00 (ora Romaniei).    

Inscrie-te la acest webinar gratuit organizat de Fluke Calibration si invata cum sa imbunatatesti calibrarea termometrelor tale cu infrarosu. Printre temele de discutie se numara factorii de incertitudine, echipamentele de calibrare necesare, trecerea in revista a procedurilor de calibrare, dar si bugetul necesar si alte recomandari in acest sens.

 

Inscrierile pentru cele doua webinarii se realizeaza pe site-ul oficial Fluke Calibration, eu.flukecal.com.

 

Seminariile descrise mai sus sunt ultimele dintr-o serie de trei organizate de Fluke Calibration de la inceputul anului. Primul, desfasurat miercuri, 27 februarie 2019, s-a intitulat "Decision Rules and ISO/IEC 17025:2017" (Reguli de decizie si ISO/IEC 17025:2017).

 

In viitorul apropiat, vor mai avea loc trei astfel de webinarii:

 

- pe 27 martie, va avea loc webinarul "Como Calibrar Sensores de Humedad" (Cum sa calibrezi senzorii de umiditate), care va fi prezentat exclusiv in limba spaniola;

 

- pe 24 aprilie, se va desfasura webinarul "Introduccion a la medicion de temperatura y calibracion" (Introducere in masurarea si calibrarea temperaturii), care va fi prezentat exclusiv in limba spaniola;

 

- pe 22 mai, va avea loc webinarul "How to do a System Calibration for an RTD and Readout" (Cum sa realizezi o calibrare de sistem pentru RTD).

 

De-a lungul timpului, compania Ronexprim s-a remarcat nu numai printr-o oferta vasta de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ci si prin numeroase servicii de calitate. Vorbim atat despre instalare si mentenanta, cat si despre educarea tinerilor specialisti din domeniile tehnice si industriale cu privire la cele mai noi tendinte. Webinariile sustinute de Fluke Calibration si promovate de Ronexprim fac parte din aceeasi categorie, dorind sa formeze cat mai multi specialisti romani in ramura industriala.

 
20/03/2019 - Acest articol a fost citit de 2387 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 7 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Ronexprim"
Stirile anterioare
Oferta speciala camere de termoviziune marca Fluke
Ronexprim: Keysight lanseaza cursul aplicat IoT...
Seminar - Termografia in energetica, industrie...
Cumpara o camera de termoviziune TiS45 si...
Primesti o tableta Apple la achizitionarea unei...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric