Contract EMON Electric de 5,6 milioane euro cu RATB


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Contract EMON Electric de 5,6 milioane euro cu RATB


Emon Electric semneaza un contract de 5,6 milioane euro cu RATB pentru modernizarea infrastructura electrica Tramvai Bucuresti

Contract EMON Electric de 5,6 milioane euro cu RATB EMON ELECTRIC, unul din principalii furnizori de servicii si produse in domeniul electro-energetic din Romania, a fost infiintata acum 10 ani, timp in care a reusit o performanta de excelenta in domeniu atingand anul trecut o cifra de afaceri de peste 8 milioane euro.

Pentru acest an Emon are planificate contracte in valoare de peste 12 mil Euro.

Incepand cu 2002 cand a contractat primul Proiect de electrificare si tractiune electrica in Grecia, Sistemul electric pentru TRAM Athens deservind initial Jocurile Olimpice din 2004, Emon devenit un partener constant pentru: RATB, Metrorex, METRO of Athens, Secheron Eleveta, ISAF Bucuresti.

La sfarsitul anului trecut, in urma unei licitatii publice, organizata de RATB, EMON s-a clasat pe primul loc, dupa o competitie puternica cu firme precum: IMSAT-SNEF-SIEMENS, TIAB-VINCI, ELECTROALFA, ROMIB-ABB.

Valoarea noului contract cu RATB este de 5,6 milioane Euro cu finantare din surse proprii RATB. Durata de executie este de 12 luni, lucrarile incepand din decembrie 2007. Obiectul contractului este modernizarea infrastructurii energetice RATB-linia 34, Substatiile de tractiune electrica Nitu Vasile si Dristor (cele mai complexe din Romania) precum si reteaua de alimentare in curent continuu 750V in lungime de 15 km. Acesta este un Contract la cheie cuprinzand: Proiectare, Fabricatie de echipamente, Instalare sistem, Retea de alimentare precum si punere in functiune, scolarizare personal RATB.

Succesul EMON ELECTRIC se datoreaza in primul rand competentei specialistilor sai si a investitilor continue facute in tehnologie si transfer de tehnologie. In acest sens, EMON a realizat, la sfarsitul anului trecut, un transfer de tehnologie de la reputata firma elvetiana SECHERON, lider in domeniul sistemelor de tractiune in curent continuu pe plan mondial.
 
18/03/2008 - Acest articol a fost citit de 4499 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 81 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Emon Electric"
Stirile urmatoare
Extinderea capacitatii de productie Emon Electric
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric