Spectrometre de Laborator EX-6600 LN


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Spectrometre de Laborator EX-6600 LN


Spectrometrul de fluorescenta de raze X cu dispersie de energie EX-6600LN de la Xenemetrix (Energy Dispersive X-ray Fluorescence - EDXRF) este superlativul in domeniul sensibilitatii si selectivitatii.

Spectrometre_de_Laborator_EX-6600_LN Spectrometru EX-6600 LN este foarte versatil avand opt filtre diferite pentru fasciculul primar, inclusiv colimator pentru excitarea directa optima a oricarui element. Sistemul optic brevetat Wide Angle Geometry ofera avantajul ambelor tipuri de excitare: directa și polarizata. Opt ținte secundare furnizeaza maximum de sensibilitate pentru cuantificare rapida și precisa chiar in matricele dificile cum ar fi probele de aliaje, plastic și geologice. Țintele sunt complet setabile pentru extinderea limitelor de detecție la nivel sub ppm. Datorita versatilitații, EX-6600 LN poate analiza lichide, solide, suspensii, pudre, pelete și filtre de aer iar in camera de probe se pot monta probe de diferite forme și dimensiuni.

Design-ul integral cu autosampler cu 10 poziții permite o minima intervenție a operatorului, incarcarea automata și funcționarea nesupravegheata. Rezoluția detectorului poate distinge peak-uri alaturate pentru o identificare și cuantificare precisa a elementelor. Acest instrument rapid, precis și ușor de utilizat este o combinație de hardware robust și software de analiza puternic pentru limite de detecție foarte mici. Rezoluția Multi-Channel Acquisition are un raport peak/background superior pentru un raspuns imbunatațit al detectorului.

Pentru detalii si preturi vizitati site-ul APARATE MASURA.
 
05/07/2011 - Acest articol a fost citit de 2141 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 40 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Ronexprim"
Stirile anterioare
Spectrometre Bench top - X-Calibur
Spectrometre S-Mobile
Spectrometre - Orbis Micro-XRF Analyzer Series
Microscoape de Forta Atomica SPM IRIS
Microscoape de Forta Atomica SPM MultiMode® 8
Stirile urmatoare
Spectrometre de Laborator EX-6600 SDD
Spectrometre de Laborator EX-3600 LN
Spectrofluorimetre Model FLS-920P
Instrumente pentru Reologie Kinexus
Cromatografe GPC/SEC Viscotek TDAmax
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric