Tigara electronica nr1 lanseaza noi modele de tigari electronice


ghidelectric.ro
Miercuri, 28 Iulie 2021
Ne gasiti si pe:            

Tigara electronica nr1 lanseaza noi modele de tigari electronice


Tigara electronica Ego W Tank si Tigara electronica Glo sunt noile modele produse de SLB. Acestea vin sa inlocuiasca modelul Ego Tank.

tigara electronica Glo Asa cum v-a obisnuit, magazinul de tigari electronice nr1 in Romania, lanseaza ultimele modele ale producatorului Sailebao. Aceste tigari electronice au avantajul unui rezervor de lichid mai mare decat la orice tigara electronica de pana acum. De asemenea, un alt avantaj important este faptul ca nu mai exista scurgeri de lichid ca la tigara electronica Ego Tank.

Noile modele se numesc tigara electronica Ego W Tank si Glo. Dupa cum puteti remarca numele primului model de tigara electronica poarta in denumire si Ego. Asta pentru ca modelul foloseste acelasi tip de baterii ca la tigara electronica Ego, numai tehnologia de atomizare este diferita.

Tigara electronica Ego W Tank precum si tigara electronica Glo, folosesc in loc de atomizorul clasic si cartus un clearomizor. Acesta este ca un rezervor de lichid in care intra mai bine de 2 ml si care va permite sa pufaiti o perioada mult mai indelungata pana la reincarcare.

Exista multi fumatori care se straduiesc de ani de zile sa renunte. Fumatul este un viciu de care nu scapi usor. Multi dintre ei au incercat deja cu plasturi si guma cu nicotina dar nu au reusit. Ar putea sa incerce si tigara electronica. Nu au nimic de pierdut daca vor incerca si in plus, tigara electronica este mai ieftina decat tigarile din tutun.

Exista milioane de utilizatori de tigari electronice la nivel mondial care au reusit sa renunte la fumat. Aceste dispozitive le-au adus nu numai beneficii de sanatate sau financiare dar si sociale. Nu numai utilizatorii de tigari electronice se bucura de un stil de viata mai sanatos dar si cei din jurul lor.

Despre Tigara Electronica nr 1 (www.tigaraelectronica-nr1.ro)

Magazin online care comercializeaza tigari electronice Sailebao. Numai la noi veti gasi o tigara electronica de calitate, ce o vom recomanda in functie de stilul Dvs. de fumat. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Alegeti tigari electronice originale, pentru a obtine rezultatele scontate... adica renuntatul la fumat!

 
30/01/2012 - Acest articol a fost citit de 2973 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 69 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Tigara electronica"
Stirile anterioare
Tigara electronica nr 1, acum si in Romania
Tigara electronica, o inventie pentru sanatatea...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| vollmax| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric