Regulamentul Concursului National ''Electricianul Anului 2012 - SONEL''


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Regulamentul Concursului National ''Electricianul Anului 2012 - SONEL''


Organizatorul Concursului National "Electricianul Anului 2012 - SONEL" este Asociatia Romana a Electricienilor AREL. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru toti participantii.

Arel

Concursul "Concursul National - Electricianul Anului 2012 - SONEL" se desfasoara in perioada: 1 august - 20 octombrie 2012. Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul expozitiei TIB, in data de 20 octombrie 2012 la Romexpo.

Sponsor principal al editiei din 2012 este firma SONEL, de aceea concursul din acest an va purta denumirea de "Concursul National - Electricianul Anului 2012 - SONEL".
 
La acest concurs poate participa orice persoana fizica majora care are o calificare in domeniul electric si cetatenie romana. Castigatorul unui Trofeu, in anii anteriori, de "Electrician al Anului" nu mai poate concura la acest concurs. De asemenea la concurs nu pot participa membri ai Consiliului Director AREL.
  
 INSCRIEREA LA CONCURS


 Pentru inscriere in concurs se vor expedia urmatoarele documente :
 -Copie act de calificare in domeniul electric
 -CV cu activitatea desfasurata in domeniul electric
 -Recomandari (acest document nu este obligatoriu).
 -Proba de concurs, reprezentand descrierea, cu text si imagini, a unei lucrari de verificare si masurare a unei instalatii electrice. Proba trebuie sa fie prezentata in mod anonim, in format doc. Poate fi de orice nivel de tensiune si putere, din orice specialitate electrica.
Documentele pentru inscriere in concurs se vor primi in perioada 1 august-30 august 2012. Ele se vor expedia prin email la adresa info@asociatiaelectricienilor.ro .
  
Participantii au obligatia sa se asigure telefonic sau prin e-mail ca materialele necesare pentru inscriere au fost primite . Recomandam inscrierea din timp pentru a va asigura ca materialele au ajuns in timp util.
Concurentii nu vor plati nici un fel de taxa pentru participare.
 
 DESCALIFICARE


In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului, a Partenerilor, a Sponsorilor sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs.
Daca un finalist nu poate sa participe la faza finala din data de 20 octombrie 2012, este obligat sa anunte cu minim 5 zile inainte de aceasta, astfel incat urmatorul clasat sa poata fi anuntat pentru a inlocui locul vacant.  Organizatoriul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care lucrarile inscrise folosesc elemente de continut (texte, imagini, scheme etc.) care incalca drepturile de autor sau de securitate a datelor. Intreaga raspundere apartine celui care a inscris lucrarea.
  
 JURIZAREA


Prima etapa de jurizare va avea loc in perioada 1-15 septembrie 2012, cand se va face preselectia celor 4 participanti la etapa finala. Juriul acestei etape va fi format din 5 membri care vor fi desemnati de Consiliul Director AREL pana la data de maxim 1 septembrie 2012. Acestia nu trebuie sa fie dintre cei inscrisi la concurs.
  
Juriul va aprecia : calitatea prezentarii, respectarea legislatiei in domeniu, nivelul de pregatire practica si teoretica, corectitudinea lucrarii, respectarea normelor de securitatea muncii etc.
  
Etapa finala a concursului va avea loc in data de 20 octombrie 2012, in cadrul TIB 2012, cand cei 4 finalisti vor face o prezentare orala de maxim 15 minute a lucrarii inscrisa in concurs, vor raspunde intrebarilor suplimentare ale juriului si vor sustine un test practic de masuratori ale unei instalatii electrice. Acest juriu va fi numit in data de maxim 15 octombrie 2012, de Consiliul Director AREL si va avea in componenta 5 membri.
In toata perioada de jurizare, pana la etapa finala, documentele concurentilor vor fi jurizate in mod anonim.
Calcularea si anuntarea punctajului final se va realiza in cadrul evenimentului organizat de AREL in data de 20 octombrie 2012, in prezenta concurentilor, a organizatorilor, a sponsorilor, a publicului si a reprezentantilor mass-media care participa la eveniment. Juriul final al concursului poate emite si alte norme de punctare si departajare a concurentilor.
  
 PREMIILE OFERITE


 Organizatorul, cu sprijinul sponsorilor, ofera urmatoarele premii :
 -Trofeul "Electricianul Anului 2012 - SONEL"
 -Premiile 1, 2 si 3
 Festivitatea de premiere va avea loc in data de 20 octombrie 2012, cand AREL organizeaza simpozionul tehnic din cadrul TIB 2012.
Premiile vor consta in diplome, trofee, echipamente din domeniul electric, scule, carti, aparate si alte obiecte de valoare oferite de sponsori si de organizatori, iar castigatorii vor beneficia si de promovare mediatica.
Castigatorul Trofeului va primi din partea Sonel si un aparat de masura multifunctional, varf de gama, cu cele mai bune caracteristici pentru masurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant, a continuitatilor, a rezistentei de izolatie, a caracteristicile de declansare a protectiilor diferentiale, succesiune de faze si toti ceilalti parametri ai instalatiilor electrice.
Atat juriul cat si organizatorii pot decide acordarea altor premii sau mentiuni speciale .
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare.
  
 LITIGII


Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
  
 DISPOZITII FINALE

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant . Toate datele si documentele furnizate cu ocazia participarii la acest concurs pot fi folosite de Organizator in scopuri publicitare si informative. Participand la acest concurs sunteti de acord, ca in cazul castigarii unui premiu imaginea castigatorului si continutul lucrarii sa fie folosite in scopuri publicitare, sau pentru activitati viitoare de marketing. Prin participarea la acest concurs se considera cunoscut si acceptat prezentul Regulament.
 

 
02/05/2012 - Acest articol a fost citit de 10001 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 126 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Profitul General Electric a scazut in primul...
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
A fost desemnat Electricianul Anului 2010
Regulamentul Concursului National Electricianul...
Incepe inscrierea la examenul ANRE
Stirile urmatoare
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Locuri de munca pentru inginerii romani, in...
Electricienii au cea mai mare stabilitate la...
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric