Masini electrice Mitsubishi-Peugeot


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Masini electrice Mitsubishi-Peugeot


Parteneriat intre Mitsubishi si Peugeot in sectorul vehiculelor cu motoare electrice

Motoare electrice Constructorul japonez de automobile Mitsubishi Motors a anuntat, marti, ca ar putea incheia un parteneriat cu grupul francez de profil PSA Peugeot Citroen, in sectorul proiectarii, dezvoltarii si productiei de sasiuri pentru vehicule propulsate electric.

Cei doi constructori analizeaza optiunile de colaborare pe aceasta piata, inclusiv posibilitatea ca Mitsubishi sa livreze baterii, motoare si alte componente catre Peugeot.


Studiile de fezabilitate pentru aceasta intelegere vor fi incheiate in luna decembrie, a spus purtatorul de cuvant al companiei japoneze, Fumio Nishizaki.


"PSA poate impartasi expertiza in domeniul vehiculelor electrice, deci acordul este un castig pentru ambele companii", a declarat el.


O alianta intre constructorul japonez si cel francez ar fi prima de acest fel si ar putea crea un precedent pentru intelegeri similare, pe masura ce companiile din industria auto sunt presate sa produca vehicule nepoluante, pentru a proteja mediul si a lupta impotriva incalzirii globale.

Totodata, vehiculele propulsate de motoare electrice ar putea deveni produse folosite in masa, pe fondul cresterii preturilor la combustibili fosili.


Mitsubishi este unul din pionierii din acest sector si intentioneaza sa comercializeze un automobil propulsat 100% electric pana in 2010.


Cele doua grupuri au cazut recent de acord sa infiinteze un joint-venture in Rusia, care va produce, incepand cu 2011, automobile de tip SUV (sport utility vehicle).


Sursa: Financiarul.COM
 
17/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3542 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 60 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Motorul electric catiga teren in autovehiculele...
Masini electrice in serie
Programul Renault-Nissan Better Place pentru...
Automobile electrice Subaru
Automobile electrice Audi
Stirile urmatoare
Autoturisme electrice Honda
Transport electric in Arad
Mercedes-Benz cu motor electric
Sistemul European de Management al traficului...
Noul sistem hibrid al Volkswagen Golf 6
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric