Camerele termografice in infrarosu FLIR va pot ajuta sa detectati gripa porcina, SARS si alte infectii virale


ghidelectric.ro
Joi, 2 Decembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Camerele termografice in infrarosu FLIR va pot ajuta sa detectati gripa porcina, SARS si alte infectii virale


Autoritatile sanitare din intreaga lume au nevoie de echipamente care sa impiedice raspandirea rapida a virusilor periculosi ce pot produce infectii grave: gripa porcina, SARS etc

termoviziune

Autoritatile sanitare din intreaga lume au nevoie de echipamente care sa impiedice raspandirea rapida a virusilor periculosi ce pot produce infectii grave: gripa porcina, SARS etc. Un astfel de echipament este camera termografica in infrarosu ce permite detectarea rapida, usoara, fara contact a unor diferente foarte mici de temperatura care pot indica o stare febrila a persoanei scanate ...

 

 

 

Camerele in infrarosu:
• sunt instrumente performante care pot evalua temperatura corpului
• permit scanarea unui numar mare de persoane intr-un timp scurt
• afiseaza si detecteaza variatii mici de temperatura in timp real
• activeaza o alarma sonora si vizuala la depasirea limitelor prestabilite
• sunt usor de instalat si utilizat
• pot fi simplu de integrat in locuri publice
• sunt capabile sa salveze rezultate pentru o analiza ulterioara
• protejeaza sanatatea publica

Camera de termoviziune FLIR detecteaza automat cea mai mare temperatura din aria definita de operator.  Culoarea contrast ajuta personalul de specialitate sa decida care persoana necesita o examinare suplimentara  si care nu.

 

 

O investitie minima pentru protectia sanatatii publice
Aeroporturi, spitale, statii, terminale etc. din toata lumea utilizeaza deja camere in infrarosu FLIR si aplica aceasta procedura pentru scanarea termica a tuturor persoanelor la intrarea sau la iesirea dintr-o incinta.  Este o metoda rapida, fara contact, de la distanta, ce asigura protectie atat operatorului cat si a subiectului scanat. Rezultatele obtinute sunt extrem de bune datorita implementarii unor algoritmi de analiza cu totul speciali.

Camerele IR FLIR pot fi utilizate chiar de catre nespecialisti dupa un training de cateva ore. Astfel, ei sunt capabili sa scaneze rapid si precis un numar mare de persoane pentru a le identifica pe cele care prezinta o stare febrila, simptomul principal al infectiilor virale.
Dupa cum au spus multi oficiali, este o investitie minima pentru a asigura protectia sanitara a persoanelor din intreaga lume.

Imaginea termica si in infrarosu a unei persoane cu temperatura peste limita normala. Culoarea verde de alarmare indica in mod clar zona in care se depaseste limita de 38°C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instalarea unei camere FLIR pentru detectarea starilor virale.

 

 

 

Camerele de termoviziune FLIR previn raspandirea infectiilor virale

Camerele FLIR, special destinate detectiei infectiilor virale, sunt echipate cu o functie unica in lume - ATC (Compensarea Automata a Temperaturii). Ele pot detecta diferente de temperatura de 0,05°C, oferind o imagine termica in timp real a oricarei persoane scanate.

 

 

 

Algoritmii de detectie care sunt implementati pe camerele FLIR au fost perfectionati permanent in timpul emidemiei SARS din Asia si ofera o rata mare de identificare a persoanelor ce prezinta o stare febrila. FLIR a implementat aceste functii speciale pe camere portabile din seria T sau pe cele fixe   seria A.

 

 

 

 

Sursa: www.micronix.ro

 

 

 
05/05/2009 - Acest articol a fost citit de 6592 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 389 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Micronix"
Stirile urmatoare
Camere termoviziune FLIR i40,i50,i60 | Camere...
Senzori de temperatura fara contact, in...
Detector de freon si alte instrumente de masura...
Reduceri de 10% la Micronix
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric