Gama NETYS RT - Solutii profesionale pentru infrastructura IT


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Gama NETYS RT - Solutii profesionale pentru infrastructura IT


De peste 10 ani, divizia IT&C a Socomec UPS a dezvoltat solutii pentru protectia infrastructurii IT: centre de date, servere, retele, securitate, stocare, sisteme VoIP si supravegheri video.

Netys RT

Infiintat in 1922, SOCOMEC UPS - reprezentat exclusiv in Romania de POWER SYSTEMS –  este un producator independent specializat in alimentarea cu energie de inalta calitate si controlul retelelor electrice de joasa tensiune in sectorul industrial si al serviciilor.

Socomec UPS tine cont de opinia operatorilor IT&C, reselleri-lor cu valoare adaugata, integratorilor de sisteme cu expertiza in securitatea afacerilor, ce servesc drept punct de referinta in cautarea companiilor pentru implementarea unor masuri de protectie a afacerii lor.

Centrele de date si sistemele tip retea - incorporand sisteme tip VoIP , supraveghere video si sisteme de control si stocare a datelor - joaca un rol important intr-o lume care devine din ce in ce mai mult dependenta de comunicare si schimb de date,  necesitand:

Alimentare electrica sigura, de inalta calitate. Datorita acestei evolutii, astfel de sisteme au nevoie de o alimentare electrica sigura de o calitate excelenta, intreruperile si perturbatiile trebuie sa fie evitate indiferent de costuri. Ca raspuns al acestei cereri, Socomec UPS a dezvoltat o gama de sisteme UPS denumita NETYS RT bazata pe o  tehnologie on line dubla conversie, ce garanteaza continuitate pentru aplicatiile IT&C profesionale  si o calitate conform standardelor  .

Dimensiuni compacte. Un aspect important este spatiul disponibil si in special costurile aferente spatiului ocupat de solutiile tip UPS. De aceea, este cu atat mai avantajos cu cat Netys RT ofera cea mai ridicata densitate a puterii de pe piata: 4.4 W/cm3 (11 kVA/8 kW pe fiecare modul).

Gama cuprinzatoare. Un alt motiv pentru care Netys RT reprezinta solutia ideala pentru aplicatiile profesionale este reprezentat de varietatea de modele cu puteri ce variaza de la 1100 la 11000 VA. Astfel, aceasta gama este corespunzatoare pentru toate centrele de date ce necesita alimentare de calitate ridicata, de la sistemele cele mai mici la cele mai mari.

Instalare facila. Socomec UPS a proiectat o solutie ce simplifica instalarea Netys RT: sistemul UPS poate fi instalat usor in rack sau in mod tower. Mai mult decat atat, utilizatorul are optiunea de a converti un mod de instalare in altul (din rack in mod tower si invers) in orice moment.

Usor de utilizat. Socomec UPS a luat in considerare nevoile clientilor ce utilizeaza zilnic sisteme de alimentare neintreruptibile. Rezultatul a evidentiat ca nu este necesara nici o configurare la prima pornire. Comunicarea flexibila si integrarea concomitenta in orice sistem este garantata de gama larga de protocoale de comunicare, inclusiv TCP/IP si SNMP - pentru a enumera doar cateva. Compatibilitatea cu protocoalele HID asigura o interfata directa cu sistemele Windows, prin portul USB.

Design atractiv. Este si ultimul avantaj, dar nu cel din urma, Socomec UPS a acordat o atentie deosebita elementelor legate de design: Netys RT poate fi instalat in orice birou fara sa lase impresie ca face parte dintr-un alt decor.

 
02/03/2010 - Acest articol a fost citit de 3864 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 74 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Power Systems"
Stirile anterioare
ABORDAREA GREEN A DISPONIBILITATII ALIMENTARII...
UPS | Power Systems lanseaza UPS Green Power |...
UPS NETYS RT | Surse de alimentare | De la 5 la...
UPS NETYS RT | Surse de alimentare
UPS | SISTEMUL DE STOCARE A ENERGIEI
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric