Thermo Control in Romania


ghidelectric.ro
Luni, 6 Februarie 2023
Ne gasiti si pe:            

Thermo Control in Romania


Thermo Control, integrator de sisteme de control al cladirilor, isi anunta extinderea in regiune. In prezent, compania are cei mai multi clienti in zona Ardealului.

Energy Management Grupul Thermo Control urmeaza sa-si extinda activitatea pe piata romaneasca si in regiune, dupa incheierea unui contract estimat la peste 500.000 de euro, pentru construirea fabricii Nokia, la Jucu, in parcul industrial Tetarom III.

Firma actioneaza pe piata locala prin intermediul filialei Thermo Control SRL in domeniul sistemelor de management si control al cladirilor (Building Management Systems).

Tehnologia are scopul de a controla si monitoriza unitar echipamentele mecanice si electrice, cum ar fi cele de aerisire, iluminat sau de securitate.

Balazs Martincsek, director general si actionar al grupului, a declarat ca urmareste extinderea activitatii in Ucraina si in Serbia, dar si gestionarea mai eficienta a activitatii din Romania, prin deschiderea a inca unui punct de lucru.

Thermo Control acopera pietele din Ungaria si Romania, dar deruleaza un proiect si in Slovacia, prin intermediul oficiului din Ungaria.

Cifra de afaceri a companiei in 2007 s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, dintre care aproape un milion de euro au fost veniturile din Romania.

"In prezent, in Romania, rata profitului si rata de dezvoltare sunt mai mari decat in Ungaria. Ne concentram pe Romania", a spus Martincsek pentru Financiarul.

Acesta a axplicat ca este "o nevoie uriasa" de constructii de calitate, iar acestea necesita sisteme de control.

"Piata constructiilor industriale este in crestere continua", a declarat Martincsek.

In plus, Romania este mai atractiva decat Ungaria, datorita sistemului de taxare foarte ridicat instituit de guvernul de la Budapesta.

Extindere spre sud

Thermo Control intentioneaza sa se extinda in acest an pe piata romaneasca, prin deschiderea unui nou punct de lucru, care sa acopere mai eficient sudul si estul tarii.

Variantele sunt zona Bucurestiului si zona Constantei, insa ambele depind de incheierea unor contracte cu firme din zona, in prezent discutiile fiind la stadiul de oferta.

"Totul depinde foarte mult de concretizarea unui proiect in Constanta, pe care speram sa-l obtinem. Am facut o oferta, este vorba despre un partener mai vechi al nostru, astfel incat avem o sansa mare. Avem perspectiva incheierii unui nou contract si in Bucuresti", a declarat Martincsek.

In cazul in care ambele contracte se vor concretiza, zona preferata ar fi Capitala. In prezent, operatiunile din Romania sunt coordonate de la Sfantu Gheorghe, iar la Cluj functioneaza un punct de lucru.

Filiala romaneasca are 15 angajati si functioneaza din 2005. Martincsek spune ca exista potential pentru angajarea altor patru specialisti la Cluj, iar in noul punct de lucru din sudul tarii - intre patru si sase.

"Marea provocare este sa gasim oameni de calitate"
, spune Martincsek. Primii angajati ai Thermo Control SRL au fost instruiti in Ungaria, insa acum procesul de instruire se face in Romania.

Conceptie scandinava

Grupul Thermo Control este detinut de persoane fizice din Norvegia, Ungaria si Romania. Compania a fost infiintata in 1997, in ideea de a aduce sisteme de conservare a energiei, de conceptie scandinava, inspre estul Europei.

In afara de contractul cu Nokia, printre clientii mari din Romania se mai afla mallul Polus din Cluj, mallul Magnolia din Brasov si doua hoteluri din Sibiu si din Cluj.

Martincsek spune ca perspectivele afacerii din Romania sunt foarte bune, pentru ca sunt foarte putine companii specializate in acest domeniu. Nu exista un studiu de piata pentru aceasta nisa in Romania, insa aceste servicii si produse in pachete BMS mai sunt oferite, printre altii, si de Siemens.Sursa: Financiarul.COM
 
30/05/2008 - Acest articol a fost citit de 2951 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 75 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile urmatoare
Rusia in stabilizarea pietei globale de energie
Grupul Bosch isi extinde activitatea pe piata...
Licitatie servicii IT&C Hidroelectrica
Unificare servicii E.On in Romania
Generatoare electrice pentru turbine eoliene la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric