National Instruments - Seminar online - o incursiune in Platforma NI FlexRIO


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

National Instruments - Seminar online - o incursiune in Platforma NI FlexRIO


Seminarul nostru online gratuit este cel mai bun mod de a afla care sunt avantajele tehnologiei FPGA (retelelor de porti logice reconfigurabile) in sistemele de testare si aplicatiile embedded, cat si ale placilor FlexRIO bazate pe platforma PXI.

Platforma NI FlexRIO

Acest seminar online va fi sustinut de inginerul nostru de aplicatii Ion Rosca, in limba romana. Puteti adresa intrebari specialistului nostru atat in timpul prezentarii ce se desfasoara pe durata unei ore, cat si dupa.

 

 

Tematica seminarului online

 

 

1.       Bazele tehnologiei FPGA
O retea de porti logice reconfigurabile (FPGA) este un circuit integrat (CI) programabil, permitand crearea de hardware personalizat. Prima parte a prezentarii va descrie conceptele care stau la baza intelegerii tehnologiei FPGA. Include discutii pe tema principalelor blocuri de dezvoltare ale unui chip FPGA, precum blocurile logice, interconexiunile programabile si altele.

 

2.       Platforma NI FlexRIO
In partea a doua, veti patrunde in esenta unor atribute ale FPGA, precum paralelismul adevarat sau fiabilitatea ridicata, si veti intelege modalitatea in care acestea adauga valoare aplicatiilor de test, programarii, prin utilizarea platformei FlexRIO. Veti experimenta modul in care tehnologia aplicata, precum transferul de date peer-to-peer, asigura o solutie flexibila pentru cerintele avansate ale aplicatiei.

 

3.       Avantajele FPGA-urilor in Aplicatiile Embedded
La sfarsitul prezentarii, veti alfa mai multe despre modul in care platforma FlexRio este responsabila cu cea mai grea parte din dezvoltarea de hardware personalizat, prin introducerea unei intregi infrastructuri digitale de tip back-end. Beneficiind de tehnologia FPGA, nu sunteti nevoiti sa dezvoltati hardware personalizat dupa metoda traditionala, intrucat hardware-ul poate fi definit la nivel software. In acest fel, va puteti concentra, de exemplu, pe dezvoltarea de aplicatii DSP (prelucrarea numerica a semnalelor) si de algoritmi de masurare, sau pe implementarea de protocoale digitale.

 

 

 

Data

 

8 Decembrie 2011

 

10:00 - 11:00

 

 

>> Inregistrati-va acum

 

 

 

SC National Instruments SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228 

Tel.: 0800 894 308 

E-mail: 
ni.romania@ni.com 
http://romania.ni.com

 
02/12/2011 - Acest articol a fost citit de 1699 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
NIDays 2011 - Bucuresti
Osciloscoape bazate pe platforma PXI
National Instruments stabileste noi standarde...
Legea lui Moore in domeniul testarii
National Instruments lanseaza cele mai...
Stirile urmatoare
National Instruments extinde gama de Camere...
National Instruments ľ Seminar ľ Instrumente...
Training online gratuit NI LabVIEW si achizitie...
Workshop: Sisteme embedded de monitorizare si...
National Instruments prezinta dispozitivele...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric