National Instruments lanseaza cele mai performante digitizoare in format PXI


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

National Instruments lanseaza cele mai performante digitizoare in format PXI


Digitizoarele de 3 GHz si 5 GHz se bazeaza pe tehnologia cu un mare potential inovativ Tektronix«, Enabling Technology si extind performantele specifice pentru o gama larga de aplicatii de testare.

National Instruments lanseaza cele mai performante digitizoare in format PXI din industrie

National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) a lansat astazi digitizorul PXI cu cea mai ridicata latime de banda din industrie, completand gama de instrumente de top disponibile in format PXI, care se extinde intr-un ritm accelerat. Co-dezvoltat impreuna cu Tektronix, lider mondial in productia de osciloscoape, digitizorul NI PXIe-5186 utilizeaza „Tektronix, Enabling Technology” pentru a obtine o latime de banda de pana la 5 GHz si rate de esantionare de 12,5 GS/s. De asemenea, compania a lansat si digitizorul NI PXIe-5185, care asigura o latime de banda de 3 GHz, cu o rata de esantionare de 12,5 GS/s. Ambele digitizoare sunt parte integranta a platformei hardware si software bazata pe instrumentatia modulara PXI de la National Instruments, care ofera performante optimizate pentru aplicatii de testari automate.

„Suntem incantati de colaborarea noastra cu Tektronix, pentru a dezvolta impreuna un produs care imbina punctele forte ale ambelor companii: Tektronix pentru digitizare de mare viteza si NI pentru instrumente definite la nivel software”, a declarat dr. James Truchard, presedinte, CEO si cofondator al National Instruments. „Aceste noi digitizoare demonstreaza in continuare impactul Legii lui Moore asupra aplicatiilor de testare, conferind performante optimizate instrumentelor de dimensiuni reduse, precum cele din gama PXI.”

Prezenta circuitelor integrate ASIC (Application Specific Integrated Circuits) ale osciloscopului bazat pe tehnologia proprietara Tektronix in noile digitizoare, asigura temelia pentru achizitia de semnale de mare viteza, cu zgomot redus si liniaritate crescuta, fiind bazate pe tehnologia de proces SiGe (siliciu-germaniu) de la IBM de 7HP, extrem de solida. Un exemplu de fidelitate superioara a semnalelor asigurata de „Tektronix, Enabling Technology” il reprezinta jitter-ul incredibil de redus la esantionare al digitizorului. Jitter-ul integrat extrem de scazut, de 500 fs RMS, specific digitizoarelor, determina un numar efectiv de biti (ENOB) de 5,5 la 5 GHz. Tehnologia patentata National Instruments ofera rate ridicate de transfer de date pentru a asigura o executie mai rapida a testelor si o sincronizare si temporizare de mare precizie a sistemelor de module multiple in dezvoltarea sistemelor de test integrate cu numar ridicat de canale. Fiind proiectat pentru platforma PXI Express 3U, digitizoarele pot emite la viteze de transfer de pana la 700 MB/s si pot sincroniza canalele pe module multiple, pana la o rezolutie de 160 ps. Aceste capacitati recomanda noile digitizoare drept solutia ideala pentru o paleta larga de aplicatii precum testari automate din productie, echipamente de testare automata (ATE) a dispozitivelor semiconductoare si sisteme de masurare in domeniul fizicii energiilor inalte.

„Reprezentand etalonul mondial in industria osciloscoapelor, Tektronix se angajeaza sa asigure clientilor sai o tehnologie adaptata nevoilor lor, inclusiv utilizatorilor de testari automate, ale caror aplicatii de test in productie necesita un format de tip instrumente modulare-card,”a declarat Kevin Ilcisin, director tehnic pentru Tektronix. „Clientii beneficiaza de tehnologia noastra de top de achizitie de semnale, completata de controlul asigurat de instrumentele de clasa mondiala oferite de National Instruments, pionier al standardului PXI si lider mondial in instrumente de automatizare."

Digitizoarele sunt compatibile cu software-ul de programare grafica
NI LabVIEW pentru aplicatii de automatizare si control a instrumentelor, mediul de dezvoltare software LabWindows™/CVI in limbaj ANSI C de la National Instruments si instrumentele de dezvoltare Microsoft Visual Studio .NET fiind ideale pentru o gama larga de optiuni de programare. Inginerii au posibilitatea de a programa digitizoarele utilizand driverul de instrumente NI-SCOPE sau noul set de instrumente LabVIEW Jitter Analysis Toolkit, care ofera o biblioteca de functii optimizate pentru masuratori la rate de transfer ridicate, de jitter, prin metoda diagramei in forma de ochi, de zgomot de faza.

Pentru informatii suplimentare despre noile digitizoare si despre setul de instrumente
LabVIEW Jitter Analysis Toolkit ,cititorii pot accesa www.ni.com/digitizers.

Despre National Instruments
National Instruments (
www.ni.com) transforma modul in care inginerii si oamenii de stiinta proiecteaza, realizeaza prototipuri si implementeaza sisteme de masurare, automatizare si aplicatii integrate. NI ofera clientilor produse software gata de utilizare, precum NI LabVIEW si echipamente hardware modulare la costuri reduse, avand o baza de clienti care include peste 30.000 de companii in intreaga lume, din care, niciun client nu reprezinta mai mult de 4% din venituri si nicio ramura industriala nu reprezinta mai mult de 15%. Avand sediul central in Austin, Texas, NI are peste 5.200 de angajati si filiale in peste 40 de tari. In ultimii 12 ani, revista FORTUNE a desemnat NI drept unul dintre cei mai buni 100 de angajatori din Statele Unite ale Americii. Cititorii pot obtine informatii legate de investitii de la departamentul companiei de relatii cu investitorii, apeland (512) 683-5090, trimitand un e-mail la adresa nati@ni.com sau accesand www.ni.com/nati. (NATI-G)

Despre Tektronix

Timp de peste saizeci de ani, inginerii au apelat la Tektronix pentru
solutii de testare, masurare si monitorizare, esentiale pentru a raspunde provocarilor de proiectare, pentru a imbunatati gradul de productivitate si pentru a reduce semnificativ timpul de lansare pe piata. Tektronix este lider in furnizarea de instrumente de testare pentru inginerii specializati in proiectarea, fabricarea produselor electronice si dezvoltarea de tehnologii avansate. Avand sediul central in Beaverton, Oregon, Tektronix deserveste clientii din intreaga lume si ofera suport si servicii distinse cu numeroase premii. Ramaneti conectat la tehnologia de ultima ora, accesand www.tektronix.com.

 

 

Aflați mai multe

 

 


Paginile produselor

 

 

 

 

SC National Instruments Romania SRL

 

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

 

 

Tel.: 0800 894 308

 

 

E-mail: ni.romania@ni.com

 

 

www.ni.com/romania

 

 

 
18/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2498 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Prezentarea platformei NI CompactRIO
National Instruments lanseaza cel mai...
National Instruments lanseaza gama de...
Automated Test Summit 2011
Prezentarea platformei NI CompactRIO ľ Partea I
Stirile urmatoare
Legea lui Moore in domeniul testarii
National Instruments stabileste noi standarde...
Osciloscoape bazate pe platforma PXI
NIDays 2011 - Bucuresti
National Instruments - Seminar online - o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric