National Instruments lanseaza cel mai performant analizor vectorial de semnal din industrie


ghidelectric.ro
Marti, 22 Septembrie 2020
Ne gasiti si pe:            

National Instruments lanseaza cel mai performant analizor vectorial de semnal din industrie


National Instruments lanseaza cel mai performant analizor vectorial de semnal din industrie pentru teste RF in factor de forma PXI.

national_instrument

Noul analizor de semnal vectorial pentru teste RF in format PXI surclaseaza instrumentele RF traditionale.

National Instruments a anuntat lansarea modulului NI PXIe-5665, un analizor vectorial de semnal (VSA) de 3,6 GHz, care asigura cele mai inalte performante din industria RF, intr-un factor de forma PXI, eficient din punct de vedere al costurilor. Noul VSA prezinta cele mai performante caracteristici de zgomot de faza, nivel de zgomot mediu, acuratete a amplitudinii si domeniu dinamic din industrie. De asemenea, platforma PXI specifica analizorului vectorial de semnal faciliteaza streaming-ul retelelor punct-la-punct, include o arhitectura flexibila MIMO (intrari multiple, iesiri multiple) pentru masuratorile de coerenta de faza si asigura viteze de masurare de cel putin cinci ori mai rapide decat instrumentele traditionale – toate acestea facandu-l ideal pentru cele mai exigente aplicatii pentru testare automata RF.

 

 

 “VSA-ul NI PXIe-5665 nu este doar cel mai performant instrument din clasa sa, ci este si disponibil la o fractiune din costul instrumentelor traditionale de tip „rack-and-stack”, a declarat Phil Hester, vicepresedinte senior al departamentului de cercetare-dezvoltare in cadrul National Instruments. „Datorita faptului ca noul analizor RF PXI combina cele mai sofisticate performante cu flexibilitatea modulara intr-un singur pachet compact si accesibil, inginerii pot utiliza in prezent, acelasi instrument incepand cu faza de proiectare pana in etapa de productie”.

Dispozitivul VSA imbina noul downconverter NI PXIe-5603 cu noul sintetizator NI PXIe-5653 si cu NI PXIe-5622, un digitizor de frecventa intermediara (IF) de 150 MS/s. Aceasta combinatie constituie o solutie ideala pentru masuratorile vectoriale de semnale cu banda larga, intr-un domeniu de frecventa cuprins intre 20 Hz si 3,6 GHz, cu lațimea de banda instantanee de pana la 50 MHz. Noul analizor vectorial de semnal prezinta un zgomot de faza extrem de redus cu nivel de -129 dBc/Hz la un decalaj de 10 kHz fața de frecvența purtatoare 800 MHz, un nivel mediu de zgomot de -165 dBm/Hz, un punct de interceptie de ordinul trei de +24 dBm si acuratete absoluta a amplitudinii de ±0.10 dB. Aceste specificatii fac din noul modul NI PXIe-5665, cel mai performant instrument din clasa sa.

 

 

Facilitatea exclusiva de autocalibrare permite analizorului un raspuns de amplitudine in frecventa intermediara de +/-0,15dB și liniaritate de faza +/-0,1 grade ce permite o analiza de acuratețe a semnalului modulat, oferind astfel un nivel al vectorilor de eroare (EVM) la mai putin de 0,21% pentru un semnal cu modulatie de amplitudine in cuadratura QAM-256.  Arhitectura flexibila și modulara a analizorului vectorial de semnal permite conectarea mai multor analizoare pentru achizitii de semnale coerente in  faza pentru testele MIMO, precum si o rata de baleiaj de 20 GHz/s si streaming punct-la-punct pentru o monitorizare eficienta a spectrului. Utilizand funcția RF list mode a modulului NI PXIe-5665, inginerii pot trece intr-o maniera determinista printr-o serie de configurari RF definite de utilizator, folosind o sincronizare interna sau un trigger extern pentru a reduce in mod semnificativ timpul de testare.

 

Mulțumita platformei PXI, analizorul NI PXIe-5665 poate fi integrat alaturi de peste 1.500 de instrumente modulare definite prin software, intr-un sistem performant de testare automata programat in intregime cu LabVIEW. Varietatea funcțiilor avansate dedicate domeniului RF disponibile atat in LabVIEW, cat și in NI LabWindows/CVI sau .NET permit testarea celor mai recente standarde de comunicatii RF si wireless, precum GSM/EDGE, WCDMA, LTE, WLAN si WiMAX.

 

 

Pentru informatii suplimentare despre analizorul vectorial de semnal PXIe-5665 de la NI, puteti accesa www.ni.com/rf.

 

 

SC National Instruments Romania SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

 

Tel.: 0800 894 308

 

E-mail: ni.romania@ni.com

 

www.ni.com/romania

 

 

 
11/04/2011 - Acest articol a fost citit de 1915 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
National Instruments lanseaza gama de...
Automated Test Summit 2011
Prezentarea platformei NI CompactRIO – Partea I
Controlul motorului termic cu caldura reziduala...
National Instruments lanseaza primul analizor...
Stirile urmatoare
Prezentarea platformei NI CompactRIO
National Instruments lanseaza cele mai...
Legea lui Moore in domeniul testarii
National Instruments stabileste noi standarde...
Osciloscoape bazate pe platforma PXI
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: Kronos | eOrion ro | Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric