National Instruments lanseaza gama de calculatoare industriale cu panouri tactile (TPC)


ghidelectric.ro
Luni, 9 Septembrie 2024
Ne gasiti si pe:            

National Instruments lanseaza gama de calculatoare industriale cu panouri tactile (TPC)


Inginerii pot programa interfete om-masina (HMI) cu ajutorul NI LabVIEW pentru o implementare flexibila si simplificata a aplicatiilor industriale.

calculatoare industriale

National Instruments a anuntat lansarea unei linii de calculatoare touch panel cu o gama extinsa a temperaturii de operare, bazata pe procesorul Intel Atom de 1,33 GHz. Utilzand aceste procesoare, inginerii pot construi HMI (Human-Machine Interface) extrem de performante, cu ajutorul unui dispozitiv cu consum redus de energie, fara ventilator.  Computerele NI TPC-2206 si TPC-2212 opereaza intr-un interval de temperatura cuprins intre -20 si 60° C pentru aplicatiile industriale in condiții dure de funcționare, SSD (solid state drives) de 4 GB pentru functionare fiabila in medii cu vibratii si sisteme de operare Windows Embedded pentru funcționare si suport pe termen lung. Acestea prezinta de asemenea, memorie RAM de 1 GB, doua porturi Gigabit Ethernet si tehnologie LED backlight pentru a mentine luminozitatea ecranului de-a lungul intregului interval de temperatura.

Calculatoarele touch panel lansate astazi, combinate cu software-ul LabVIEW de la National Instruments, ofera o interfata robusta de inalta performanta pentru aplicatii de monitorizare si control", a declarat Eric Starkloff, vicepresedinte de marketing al departamentului de testare si sisteme embedded in cadrul NI.

 

 

Utilizarea procesoarelor Intel Atom ca temelie pentru noile computere touch panel favorizeaza nu doar extinderea intervalulului de temperatura, ci si imbunatatirea performantelor aplicatiei.  

 

 

„Noile procesoare Intel Atom confera mai multa inteligenta dispozitivelor precum computerele touch panel cu interfete  de tip HMI”, a declarat Staci Palmer, Senior Director de marketing in cadrul diviziei Low Power Embedded Processor la Intel. „Dispozitivele care integreaza servicii inteligente, conectate la aplicatiile de monitorizare, detectare si control intr-un mod inteligent si interactiv ajuta lumea noastra sa functioneze mai eficient.”

 

 

Noile calculatoare touch panel sunt compatibile cu o varietate de echipamente hardware, inclusiv CompactRIO, PXI, camere inteligente, sisteme Embedded Vision de la NI precum si cu terte dispozitive industriale.  Inginerii pot dezvolta aplicatii HMI avansate si intuitive cu ajutorul mediului de programare grafic LabVIEW, pe care il pot utiliza pentru a comunica cu dispozitivele hardware prin intermediul protocoalelor standard de comunicatii precum TCP, OPC, USB, Modbus, Ethernet/IP si multe altele. LabVIEW asigura implementarea usoara a aplicațiilor ce comunica la nivel de retea, a aplicatiilor de precompilare a sablonului si a comenzilor de navigare pentru dezvoltarea de interfete complexe tip multiscreen. Inginerii au de asemenea posibilitatea sa obtina controlul programatic al caracteristicilor avansate specifice sistemelor de operare, precum tehnologiile EWF (Enhanced Write Filters) si HORM (Hibernate Once/Resume Many).

 

 

Cititorii pot afla mai multe despre noile computere touch panel accesand www.ni.com/inteltouchpanel.

SC National Instruments Romania SRL

 

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

 

 

Tel.: 0800 894 308

 

 

E-mail: ni.romania@ni.com

 

 

www.ni.com/romania

 

 
31/03/2011 - Acest articol a fost citit de 1706 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Automated Test Summit 2011
Prezentarea platformei NI CompactRIO – Partea I
Controlul motorului termic cu caldura reziduala...
National Instruments lanseaza primul analizor...
National Instruments Workshop: Monitorizare si...
Stirile urmatoare
National Instruments lanseaza cel mai...
Prezentarea platformei NI CompactRIO
National Instruments lanseaza cele mai...
Legea lui Moore in domeniul testarii
National Instruments stabileste noi standarde...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric