Laborator de Inovare deschis cu ajutorul National Instruments


ghidelectric.ro
, 3 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Laborator de Inovare deschis cu ajutorul National Instruments


National Instruments Corporation, impreuna cu filiala sa National Instruments Romania si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, au inaugurat marti, 22 mai 2012, primul Laboratorul de Inovare din Cluj.

LabVIEW

“NI Innovation Lab” a fost inaugurat pentru a facilita si încuraja cercetarea si dezvoltarea oportunitatior pentru studentii si cadrele didactice ale Universitatii Tehnice. National Instruments asigura suport permanent prin donatii anuale de software specializat si echipamente dedicate, reunite sub conceptul de “instrumentatie virtuala”, utilizate atât în scop didactic, cât si în scop de cercetare.
 
Laboratorul va fi folosit de cadrele didcactice si de studentii din cadrul UTCN atât pentru cercetare, cât si cu scop educational, acesta fiind dotat cu programe pentru aplicatii pentru o gama extrem de larga.
 
„Noi am avut si încercam si mai mult sa dezvoltam activitatea de cercetare. În acest laborator se pot face aplicatii de control, pentru aparate de analize medicale, se pot implementa chiar aparate. Dupa cum spune si numele, LabView, este vorba de echipamente pentru masuratori asupra mediului, cu niste senzori care convertesc informatiile din mediu în semnale electrice. Seminificatia pentru noi nu o reprezinta aceasta donatie, ci faptul ca putem sa stabilim cu ei o colaborare în cercertare si dezvoltare serioasa. Asta este ideea majora”, a explicat profesorul Sergiu Nedevschi din cadrul UTCN.
 
National Instruments a donat catre UTCN echipamente si software în valoare de câteva zeci de mii de dolari.
 
National Instruments Corporation, companie înfintata în anul 1976, în Austin, Texas, transforma modul în care inginerii si oamenii de stiinta proiecteaza, realizeaza prototipuri si implementeaza sisteme de masurare, automatizare si aplicatii embedded. NI ofera clientilor medii de programare usor de utilizat precum NI LabVIEW si echipamente hardware modulare usor de integrat, la costuri reduse, având o cifra de afaceri de peste un miliard de dolari în 2011, cu o baza larga de clienti ce se ridica, la nivel global, la peste 30 000 de companii diferite. Având sediul central în Austin, Texas, NI are peste 6 500 de angajati si filiale în peste 40 de tari. Revista FORTUNE a numit firma National Instruments ca fiind unul dintre cele mai bune 100 de locuri de munca din Statele Unite, în fiecare din ultimii 13 ani.

 

Sursa: Buzznews.ro

 
23/05/2012 - Acest articol a fost citit de 1580 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
National Instruments prezinta dispozitivele...
Workshop: Sisteme embedded de monitorizare si...
Training online gratuit NI LabVIEW si achizitie...
National Instruments ľ Seminar ľ Instrumente...
National Instruments extinde gama de Camere...
Stirile urmatoare
Seminarii online: Achizitie de Date si NI DIAdem
National Instruments prezinta...
Primul transceiver de semnale vectoriale RF din...
National Instruments Workshop - Sunet si...
Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric