National Instruments prezinta intrarile/iesirile wireless pentru NI CompactRIO


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

National Instruments prezinta intrarile/iesirile wireless pentru NI CompactRIO


National Instruments introduce noul gateway wireless si doua noi noduri de masurare care extind capacitatile platformei retelei cu senzori fara fir (WSN) si demonstreaza totodata, angajamentul companiei fata de tehnologia de masurare wireless.

National Instruments

Repere informative

- Conectati-va direct la orice sasiu CompactRIO pentru conectivitate wireless la noduri de masurare distribuite în retele de tip WSN, cu ajutorul noii porti de acces WSN Seria C;

- Utilizati nodurile seriale WSN pentru o interfata wireless, programabila pentru mii de senzori si instrumente;

- Dezvoltati sisteme complete de control si masurare cu fir si wireless cu ajutorul LabVIEW, acestea fiind ideale pentru aplicatii de monitorizare a mediului, masurari industriale si control, sau monitorizare energetica.

National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) introduce noul gateway wireless si doua noi noduri de masurare care extind capacitatile platformei retelei cu senzori fara fir (WSN) si demonstreaza totodata, angajamentul companiei fata de tehnologia de masurare wireless. Cu ajutorul software-ului de dezvoltare grafica de sisteme NI LabVIEW, inginerii pot integra usor sistemele de masurare si control cu si fara fir, si pot implementa programe autonome nodurilor WSN, care efectueaza control local, analiza de date si alarmare sau notificare pe baza de eveniment.

Citat

„Unele dintre cele mai ambitioase aplicatii necesita o solutie care îmbina sistemele de masurare si control atât cu fir, cât si fara fir,” a declarat Jamie Smith, director de marketing de produs al diviziei sisteme embedded din cadrul NI. „Cu noul gateway WSN Seria C, NI este singura companie care poate oferi o platforma completa, reconfigurabila pentru aceste sisteme hibride.” 

 

Caracteristicile produselor

 

NI 9795 C Series Gateway

 ·        Îmbina datele de masurare de la nodurile distribuite WSN, facându-le disponibile în cadrul aplicatiilor LabVIEW Real-Time care ruleaza pe  CompactRIO.

·        Se alatura gateway-urilor WSN programabile si non-programabile existente pentru a oferi optiuni suplimentare de costuri si flexibilitate.

Nodurile  Seriale NI WSN-3230 (1-port RS232) si NI WSN-3231 (1-port RS485)

·        Prezinta un port serial si doua canale I/O digitale pentru intrari distincte, detectare de evenimente si control programatic.

·        Încorporeaza algoritmi de interogare si derivare direct pe nodul WSN, utilizând Modulul LabVIEW WSN pentru dezvoltarea unei interfete programabile autonome pentru o varietate de instrumente, senzori si placi de control seriale.

Aflati mai multe cu ajutorul acestor resurse suplimentare:

 

·       Ce este nou în tehnologia WSN: www.ni.com/wsn/whatsnew

       ·       Produse si Ghid de Configurare: http://zone.ni.com/devzone/cda/tut/p/id/8710

 

 CompactRIO, LabVIEW, National Instruments, NI si ni.com sunt marci înregistrate ale National Instruments. Alte denumiri de produse sau de companii sunt marci înregistrate sau denumiri comerciale ale respectivelor companii.

 

 

 

 

SC National Instruments Romania SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail:
ni.romania@ni.com
romania.ni.com

 

 

 
25/07/2012 - Acest articol a fost citit de 1578 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 37 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Seminarii online: Achizitie de Date si NI DIAdem
Laborator de Inovare deschis cu ajutorul...
National Instruments prezinta dispozitivele...
Workshop: Sisteme embedded de monitorizare si...
Training online gratuit NI LabVIEW si achizitie...
Stirile urmatoare
Primul transceiver de semnale vectoriale RF din...
National Instruments Workshop - Sunet si...
Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru...
National Instruments: Depaseste limitele...
Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric