UE nu acorda prea multa atentie transporturilor aeriene verzi


ghidelectric.ro
Marti, 30 Noiembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

UE nu acorda prea multa atentie transporturilor aeriene verzi


Companiile aeriene acuza UE de neglijenta in aplicarea normelor ecologice de trafic aerian. Industria aviatiei europene se afla intr-o crestere lenta si se confrunta cu costuri mari ale combustibilului.

blocuri functionale de spatiu aerian

Companiile aeriene sunt nemultumite de ritmul lent în care se renunța la sistemul național de control al traficului aerian în favoarea blocurilor regionale, schimbare ce ar trebui sa fie finalizata pâna la sfârșitul anului 2012. Acestea sustin ca exista câteva guverne, printre care se numara și cel al Germaniei și al Franței, ca nu-și îndeplinesc obligațiile din cadrul inițiativei UE „Un singur cer european” (Single European Sky – SES).

 

Deoarece industria aviației europene se afla într-o creștere lenta și se confrunta cu costuri mari ale combustibilului, companiile aeriene cer Comisiei Europene și liderilor UE ca decembrie 2012 sa ramâna termenul limita pentru crearea a noua „blocuri funcționale de spațiu aerian”, propuse înca din 2004.

 

„Cea mai mare parte a statelor membre ale Uniunii Europene nu-și respecta angajamentele,” a declarat furios Christoph Franz, directorul executiv al companiei Lufthansa, într-un discurs ținut la sfârșitul lunii mai în cadrul Asociației Companiilor Aeriene Europene.
 

Organizațiile de ecologie au aprobat eforturile de a pune capat controlului separat al traficului aerian de-al lungul frontierelor naționale. Controlul centralizat ar limita emisiile nocive, considera activiștii de mediu.
 

Guvernele Uniunii Europene, alaturi de Bosnia, Croația, Norvegia și Elveția, trebuie sa coopereze pentru formarea unor grupuri regionale în cadrul carora se vor stabili cele noua „blocuri functionale de spatiu aerian”.
 

 

 
10/07/2012 - Acest articol a fost citit de 1557 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Romania a primit acordul CE pentru alocarea...
Energie eoliana captata de la mare inaltime
RoEnergy 2012, editia de vara
Harta parcurilor eoliene aflate in diferite...
Romania atrage investitori in energie regenerabila
Stirile urmatoare
Productia de energie verde din ce in ce mai mare
Prezicerea valurilor ar putea dubla energia...
Primul parc solar din Bucuresti
Turbinele eoliene urbane ar putea schimba...
Romania ar putea primi un imprumut de 58.2 mil....
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric