Noutatile EEE 2012, pregatite de catre expozantii editiei curente


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noutatile EEE 2012, pregatite de catre expozantii editiei curente


Expozantii evenimentului international specializat de Energie regenerabila, Energie conventionala, Echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale - EEE, va asteapta la Romexpo cu noutati, in perioada 17-20 octombrie a.c.

eveniment spcializat EEE 2012

 

DATA S  

 

 

DataS, furnizor de solutii pentru utilizarea energiei solare va prezenta la EEE din acest an solutii pentru domeniul fotovoltaic.

 

 

DATA S ofera consultanta:

 

 

Ø  In calcule de putere si productie.

 

 

Ø  In estimarea investitiei si a veniturilor generate.

 

 

Ø  Pentru definirea proiectului si obtinerea autorizatiilor.

 

 

Ø  Studii de fezabilitate.

 

 

Ø  Solutii de finantare.

 

 

Ø  In selectarea posibililor furnizori.

 

 

Ø  Instalatii “on-grid” si “off-grid” pe teren si pe acoperis.

 

 

Ø  Contractare EPC prin partenerii nostril externi cu experienta de sute de mega wati instalati in Europa si Asia.

 

 

 

 

Ø  In domeniul termosolar vor fi prezentate solutii bazate pe noile colectoare/panouri  si boilere  SUNERGIZER®, prin exemple practice de aplicatii rezidentiale si industriale.

 

 

 

 

Ø  Pregatirea si experienta echipei DataS contribuie la asigurarea calitatii – conform procedurilor certificarii ISO 9001:2008 prin Lloyd’s Register – in conditiile respectarii termenelor si in scopul cresterii satisfactiei cumparatorilor.

 

 

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………………

 

 

Solutronic AG

 

 

 

 

Solutronic AG a fost infiintata in 2004 cu obiectivul de a patrunde si de a se pozitiona drept pionieri si “trendsetteri” pe piata energiei regenerative, prin dezvoltarea unei generatii noi, avansate, de invertoare solare conectate la retea. De atunci a dezvoltat si extins o intreaga gama de invertoare care au facut din Solutronic un producator inovativ de invertoare solare cu functii inteligente.

 

 

Lucreaza in mod constant la imbunatatirea produselor existente si la crearea de invertoare noi, precum si a altor componente - parte integranta din echipament. Din noiembrie 2010 Solutronic AG este listata la Bursa de Schimb din Frankfurt. Solutronic sunt prezenti in Romania exclusiv prin Midastronik si ne gasiti la standul 204 din sectorul C in Pavilionul Central, la standul 79 din Pavilionul C6 si pe www.solutronic.ro.

 

 

…………………………………………………………………………………………………………

 

 

TERMODINAMIC  SRL

 

 

Comercializare armaturi industriale pentru  sisteme de  abur -  condensat, retele de apa industriala  si  potabila, aer  comprimat, gaze naturale, fluide utilizate in  industria chimica si petroliera.

 

 

 

 

Verificare  si  reglare  supape  de  siguranta pe stand  autorizat ISCIR  cu  presiune maxima  de  200  bari  si  DN max 250 mm. Reparatii  robinete  cu  ventil  drept,  supape de  siguranta si  robinete  cu sertar cu DN  max. 300 mm.

 

 

 

 

Furnizare de elemente de automatizare pentru  comanda  robinete de  reglare  electrice  si  pneumatice (regulatoare electronice programabile +  senzori de  presiune, temperatura, nivel, debit etc). Tablouri  de  comanda/control pentru electroventile complet  echipate cu aparataj de comanda (relee, contactori, sigurante, elemente de  semnalizare  si  comutatie) - 220 V  sau  380  V. Asistenta tehnica la  montaj si  punere  in  functiune.

 

 

 

 

TERMODINAMIC  SRL este  reprezentant  autorizat  pentru distributie si service in  Romania.

 

 

 

 

ARI - armaturen  Germania

 

 

- armaturi  pentru  sisteme  de  abur, condensat, termoficare, gaze, apa, robinete cu  ventil, supape de  siguranta, robinete de reglare, oale de condensate.

 

 

 

 

END - armaturen Germania

 

 

- armaturi  pentru  instalatii de incalzire si  alimentare cu  apa - Starline  Italia,

 

 

- robinete cu  sfera pentru  industria de petrol si  gaze.

 

 

 

 

Valpres/Bonomi  Italia

 

 

- robinete cu sfera pentru aplicatii generale.

 

 

 

 

Kitz Japonia

 

 

- robinete  cu  ventil, sertar, clapee de sens unic  conform norma ANSI.

 

 

 

 

Rotorq Sweden

 

 

- servomotoare pneumatice, electrice, hidraulice.

 

 

 

 

Dilo Germania

 

 

- fittinguri / racorduri de  traseu  speciale  din inox.

 

 

 

 

Danfoss  industrial control, Danemarca

 

 

- presostate, termostate, electroventile, traductoare.

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………………

 

 

COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL SRL

 

 

Compania este reprezentant si importator pentru firmele Compressor Products International UK  si Greenhey Engineering Services UK.

 

 

 

 

Avem deosebita placere de a va prezenta urmatoarele produse, servicii, piese de  schimb si tehnologii de reconditionare pe care vi le putem oferi:

 

 

 

 

1. Piese schimb si modernizari pentru compresoare cu piston:

 

 

 

 

Ø  supape, segmenti piston, benzi portante, casete de etansare pe gaz si pe ulei, tije piston, pistoane si camasi cilindru;

 

 

Ø  casete de etansare tija piston se pot echipa cu etansare suplimentare statica pentru evitarea scurgerilor de gaze nocive si/sau explozive in atmosfera, in perioada dinaintea pornirii sau dupa oprirea compresoarelor;

 

 

Ø  reconditionari de tije piston, arbori cotiti, lagare, pistoane;

 

 

Ø  conversia compresoarelor cu ungerea cilindrilor in compresoare fara ungerea cilindrilor.

 

 

Ø  evaluari cu soft specializat Valve Dinamic Analisys pentru analiza performantelor supapelor de aspiratie si refulare si reproiectarea acestora pentru cresterea fiabilitatii si reducerea consumului energetic;

 

 

Ø  colector de date VALVE ALERT si soft specializat pentru analiza si diagnosticare defecte mecanice in functionarea supapelor de compresor;

 

 

Ø  adaptari de compresoare cu piston la conditii noi de functionare;

 

 

 

 

Pentru elemetele de etansare piston si tija (segmenti piston, benzi portante, inele casete de etansare) va putem oferi o gama larga de materiale compozite cu inalta rezistenta la uzura (cu o durata de viata de 10-20 ori mai mare decat alte materiale cum ar fi PTFE grafitat sau in amestec cu fibra de sticla sau alte materiale) pentru diferite tipuri de gaze: aer, azot, amoniac, gaze de sinteza, dioxid de carbon, monoxid de carbon, hidrogen, gaz metan, hidrogen + hidrocarburi si multe altele.

 

 

Supapele CPI cu inele din materiale compozite cu profil rotund au cea mai buna durata de viata pentru compresoare cu piston, aceasta fiind cuprinsa intre 24 000 si 50 000 ore sau chiar mai mult.

 

 

La cerere CPI UK poate executa si supape clasice cu taler din PEEK sau metalic. Pentru toate acestea avem sprijinul tehnic al proiectantului si fabricantului  CPI UK, www.c-p-i.com. CPI UK este furnizor de piese, modernizari si conversii de compresoare cu piston pentru: Shell, BP si multi altii.

 

 

 

 

2. Tehnologii moderne pentru depuneri de materiale metalice, inclusiv carburi metalice, sau materiale ceramice si prelucrare finala  pentru piese noi sau reconditionate:

 

 

 

 

Bodycote poate reconditiona orice piesa care se preteaza la reconditionare conform descrierii si referintelor prezentate in materialul de prezentare si pe site-ul www.bodycote.com. Se pot reconditiona piese prin acoperiri cu diverse materiale si diferite procedee si prelucrare finala in colaborare cu Bodycote  UK. Acest tipuri de acoperiri metalice au o duritate ridicata, foarte buna rezistenta la uzura, minimum de porozitate.

 

 

 

 

Toate partile pieselor acoperite cu carburi metalice sau aliaje dure si prelucrate sunt mai fiabile de pana la 20 de ori decat cele corespunzatoare materialului de baza.

 

 

 

 

Tehnologiile sunt aplicabile si pentru piese noi, acolo unde fabricantul doreste sa asigure o durata de viata foarte lunga.

 

 

 

 

Aplicatii pentru piese noi sau reconditionate s-au realizat pentru industria aeronautica, petroliera, petrochimica, industria metalurgica, foraj, industria hartiei, industria nucleara, energie atomica,etc

 

 

Greenhey poate executa reparatii si lucrari de reconditionare pentru urmatoarele tipuri de utilaje: turbine, pompe, compresoare centrifugale si cu piston, turbocompresoare, turbine pe gax, motoare cu reactie pentru aeronautica, vane, robineti cu inchidere pe sfera, con, cerc, cu sertar, etc.

 

 

Pentru fiecare aplicatii in parte se alege varianta optima de tehnologie de depunere si material dur si/sau rezistent la coroziune dupa care se executa prelucrarea la cota nominala urmata de toate procedeele de inspectie si control proprii sau solicitate de beneficiar.

 

 

 

 

Greenhey este furnizor de piese si tehnologii de depunere pentru Rolls Royce, British Aerospace, Shell, British Petroleum, Atomic Energy Authority.

 

 

 

 

3. Cuplaje flexibile pentru diferite aplicatii.

 

 

 

 

Putem livra orice tip de cuplaj fabricat de RU STEEL Italia intr-un domeniu larg care include:

 

 

Ø  cuplaje elastice,

 

 

Ø  cuplaje cu autolubrificatie,

 

 

Ø  cuplaje flexibile integral metalice ANTIEX,

 

 

Ø  cuplaje super elastice.

 

 

 

 

4. Bucsi pentru lagare si inele labirint pentru pompe, din materiale compozite tip Vesconite de la VESCO PLASTICS, Africa de Sud

 

 

 

 

5. Ionizator cu anod activ din zinc AQUABION pentru eliminarea depunerilor de carbonati si prevenirea coroziunii din schimbatoarele de caldura si circuitele de apa industriala, apa de racire,apa potabila, termoficare, etc. AQUABION este fabricat de ION GmbH Germania www.ion-watertreatment.com

 

 

 

 

6. WEIR POWER INDUSTRIAL UK companie specializata in retehnologizari centrale termoenergetice, reconditionari, revizii, reparatii, adaptari la noi parametri de functionare pentru grupuri energetice si turbine pana la 75 MW; turbine pe abur, noi, licenta ALLEN pana la 75 MW; reparatii pompe, compresoare centrifugale; WEIR POWER a executat lucrari de retehnologizare pentru centrale termoenergetice in IRAK, INDONEZIA, UK, etc.

 

 

 

 

7. KIRLOSKAR BROTHERS LIMITED (KBL) INDIA fabricant de pompe de apa si proces, cu aplicatii in energetica, instalatii de racire/incalzire apa industriala, instalatii stins incendii, apa potabila, apa drenaj, desecari, irigatii; KIRLOSKAR a executat proiecte impreuna cu FOSTER WHEELER, FLUOR, ABB, SIEMENS, ALSTHOM, ROLLS ROYCE, ANSALDO, MITHUBISHI, BECHTEL, RAYTHEON, etc.

 

 

 

 

8. Ungere centralizata cu ceata de  ulei ;

Aplicatii: rafinarie, petrochimie, platforme chimice, statii de pompare, metalurgie, etc. Aceasta tehnologie prelungeste durata de viata a rulmentilor (de la utilajele dinamice) la 10 ani de functionare continua. Echipamentul nu contine piese mecanice in miscare si nu necesita mentenanta. Se inlocuiesc numai filter de catre operator si se alimenteaza cu ulei pe baza programului stabilit prin proiect.

 

 

Proprietar de brevet, proiectant si fabricant: LSC SUA /Colfax Group.

 

 

 

 

-       purificatoare de ulei

Echipament fara parti mecanice in miscare.

 

 

Aplicatii: eliminarea apei sau a gazelor din uleiul de ungere/etansare compresoare, turbine, motoare, alte utilaje. Nu necesita service; Se inlocuiesc numai filtre de catre operator. Proprietar de brevet, proiectant si fabricant: LSC SUA / Colfax Group.

 

 

 

 

Pentru toate produsele  descrise asiguram consultanta, asistenta tehnica, piese de schimb si toate cerintele obligatorii din perioada de garantie.

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………………

 

 

A.HAK Industrial Services SRL

 

 

 

 

A.HAK Industrial Services SRL, sucursala din Romania a grupului olandez, furnizeaza o gama larga de servicii industriale pentru industria de petrol si gaze.

 

 

 

 

Ø  Servicii pe baza de azot (teste pneumatice, raciri rectoare, detectoare scurgeri, uscari conducte).

 

 

Ø  Curatari chimice, curatari serpentine cuptoare cu piguri.

 

 

Ø  Servicii de inspectie online (ultrasunete) pe distante mari cu ajutorul “pigurilor inteligente”.

 

 

Ø  Servicii pentru rezervoare: evaluarea in-line a volumului de slam, inspectia (detectarea grosimii) fundului rezervoarelor pentru produse finite fara golirea acestuia.

 

 

 
27/09/2012 - Acest articol a fost citit de 3223 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 89 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Romexpo"
Stirile anterioare
Noutati inedite la targul specializat EEE,...
Stirile urmatoare
Salonul China Engineering&Technologies la TIB 2012
TIB si EEE 2012 se deschid maine, la ROMEXPO
TIB si EEE s-au deschis astazi la Romexpo
TIB si EEE 2012 ľ locul de intalnire a 10.000...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric