Salonul China Engineering&Technologies la TIB 2012


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Salonul China Engineering&Technologies la TIB 2012


TIB 2012 va gazdui Salonul China Engineering & Technologies unde vor participa peste 40 de companii cu activitate in realizarea de proiecte pe plan extern in domeniile infrastructurii, constructiilor si energiei.

TIB 2012

In perioada urmatoare, 17 – 20 octombrie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO va gazdui cel mai complex eveniment dedicat sectoarelor industriei grele din Europa Centrala si de Est, in cadrul unei noi editii a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB, cea de-a 38-a editie.

 

 

 

 

 

 

In premiera pentru Romania, in vederea atragerii de noi investitii straine in tara noastra, TIB 2012 va gazdui in Pavilionul C2, Romexpo, Salonul China Engineering & Technologies unde vor participa peste 40 de companii cu activitate in realizarea de proiecte pe plan extern in domeniile infrastructurii, constructiilor si energiei.

 

 

 

 

 

 

Cu aceasta ocazie sustinerii Salonului China Engineering & Technologies, vor fi dezbatute noi oportunitati de colaborare privind extinderea relatiilor de afaceri dintre companiile chineze si mediul de afaceri din tara noastra.

 

 

 

 

 

 

Targului Tehnic International Bucuresti, reprezinta cel mai important eveniment de profil din Romania, reunind peste 300 companii din 15 tari, pe o suprafata de expunere de peste 16.000 mp.

 

 

 

 

 

 

Pe perioada celor patru zile de desfasurare a evenimentului, firmele participante vor transforma centrul expozitional intr-un imens oras al ingineriei viitorului in care utilajele expuse vor oferi publicului vizitator un spectacol de neuitat al progresului tehnologiei. In acelasi timp, vizitatorii specialisti vor avea parte nu numai de inovatie, ci si de informatie si networking, prin intermediul unui program bogat de evenimente conexe, special conceput pentru a veni in completarea programului de vizitare.

 

 

 

 

 

 

Pentru detalii referitoare la TIB 2012, persoana de contact din cadrul ROMEXPO SA este:

 

 

 

 

 

 

Luiza Catrina – Coordonator  Proiect

 

 

 

Mobil: +40 758 053 134; Fax: + 40 21 207 70 70

 

 

 

E-mail:  tib@romexpo.ro / luiza.catrina@romexpo.ro

 

 

 

Web: www.tib.ro. 

 

 

 

 

 
09/10/2012 - Acest articol a fost citit de 2518 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 45 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Romexpo"
Stirile anterioare
Noutatile EEE 2012, pregatite de catre...
Noutati inedite la targul specializat EEE,...
Stirile urmatoare
TIB si EEE 2012 se deschid maine, la ROMEXPO
TIB si EEE s-au deschis astazi la Romexpo
TIB si EEE 2012 ľ locul de intalnire a 10.000...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric