Analizorul de semnal vectorial bazat pe PXI de la NI reduce costul testelor pentru producatorii de dispozitive mobile si semiconductori


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Analizorul de semnal vectorial bazat pe PXI de la NI reduce costul testelor pentru producatorii de dispozitive mobile si semiconductori


NI a anuntat lansarea analizorului de semnal vectorial optimizat NI PXIe-5632 VNA, pentru a-i ajuta pe ingineri sa raspunda cerintelor testelor RF la o fractiune din costul, dimensiunea si timpul de dezvoltare al instrumentelor de tip rack-and-stack.

National Instruments

Repere informative:


-
VNA-ul (analizorul de semnal vectorial) de la NI reduce costul testelor datorita masuratorilor automatizate extrem de rapide, arhitecturii instrumentului bogata în caracteristici noi si dezvoltarii simplificate a sistemului de testare.


-
Noul modul PXI Express de la NI integreaza capacitati avansate de masurare VNA pentru completarea sistemelor de test bazate pe tehnologia PXI, care încorporeaza masuratori analogice si digitale de mare viteza, DC de înalta precizie, etc.National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) a anuntat astazi lansarea analizorului de semnal vectorial optimizat
NI PXIe-5632 VNA, pentru a-i ajuta pe ingineri sa raspunda cerintelor din ce în ce mai complexe ale testelor RF la o fractiune din costul, dimensiunea si timpul de dezvoltare al instrumentelor traditionale de tip „rack-and-stack”. Noul modul PXIe VNA, se bazeaza pe o arhitectura inovatoare „dual-source” cu o gama de frecvente cuprinsa între 300 kHz si 8,5 GHz, având surse reglate independent si bucle de acces la aceste surse pentru a acoperi o multitudine de aplicatii de masurare.„NI continua sirul investitiilor semnificative în instrumentatia RF (radio-frecvența), extinzând adoptarea tehnologiei PXI în aplicatiile de top”, a declarat
Jin Bains,, vicepresedinte al departamentului de cercetare-dezvoltare RF în cadrul National Instruments.  „Noul dispozitiv VNA NI PXIe-5632 reduce în mod semnificativ costul masuratorilor, în special în aplicatiile de test automatizate de mare volum, care necesita masuratori extrem de precise, o viteza ridicata de masurare si o dimensiune redusa.”

Caracteristici:

·        VNA în factor de forma PXI Express cu trei sloturi, doua porturi si o gama de frecvente cuprinsa între 300 kHz si 8,5 GHz

·        Interval extins de putere, de la -30dBm la +15dBm, reglabil în pasi de 0,01dB pentru masurarea compresiei si a parametrilor S.

·        Arhitectura „dual-source” cu bucle de acces la surse pentru masuratori pulsate de parametri S si interval extins de putere de sursa.

·        Capacitate de decalaj de frecventa, utilizând surse reglate independent pentru masurarea dispozitivelor de transpunere a frecventelor si a parametrilor S de tip „hot”.

·        Cea mai buna interfata de programare pentru NI LabVIEW, ANSI C si .NET, ce asigura o programare simplificata si un timp redus de dezvoltare a testelor, fara a compromite calitatea masuratorilor RF.

Accesați www.ni.com/vna pentru mai multe detalii.Despre National Instruments

Înca din 1976, National Instruments (www.ni.com) ofera inginerilor si oamenilor de stiinta instrumente ce permit accelerarea productivitații, inovatiei si descoperirilor. Abordarea tehnica NI a dezvoltarii grafice de sisteme ofera o platforma hardware si software integrata, care accelereaza dezvoltarea oricarui sistem ce necesita aplicatii de masurare si control. Viziunea pe termen lung a companiei si preocuparea continua pentru evolutia societatii prin intermediul tehnologiei sale, sta la baza succesului clientilor, angajatilor, furnizorilor si actionarilor sai.

 

 

 

 

SC National Instruments SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail:
ni.romania@ni.com
Web:
romania.ni.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 
11/02/2013 - Acest articol a fost citit de 1988 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 23 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
NI lanseaza cel mai rapid controller embedded...
Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai...
National Instruments: Depaseste limitele...
Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru...
National Instruments Workshop - Sunet si...
Stirile urmatoare
Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de...
Modul de cercetare a invertoarelor trifazate,...
National Instruments ľ Un nou software...
National Instruments: Functii avansate in...
Sistem de monitorizare de inalta fidelitate...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric