Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de la NI extinde platforma inovatoare a instrumentelor concepute la nivel software


ghidelectric.ro
Vineri, 29 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de la NI extinde platforma inovatoare a instrumentelor concepute la nivel software


National Instruments a lansat cel de-al doilea transceiver de semnale vectoriale, NI PXIe-5645R, construit pe o arhitectura conceputa la nivel software, pe care inginerii o pot modifica cu ajutorul LabVIEW, in functie de nevoile specifice ale acestora.

NI PXIe-5645R,

Repere informative

 

- NI asigura o interfata pentru achiziția de semnale I/Q pe noile Instrumente VST (transceiver de semnale vectoriale), ce combina un analizor si un generator de semnale vectoriale cu o retea FPGA programabila de catre utilizator, pentru procesare de semnal si control în timp real.

 

 

- Inginerii pot transforma transceiverul de semnale vectoriale într-un nou instrument capabil sa sporeasca functionalitatile existente, cu ajutorul mediului grafic pentru dezvoltare de sisteme, NI LabVIEW.



- Noul modul VST adauga capacitati de achiziție semnal  I/Q (componente în faza si în cuadratura) în banda de baza pentru a spori raza de acoperire în testarea transceiverului RF.



National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) a anuntat astazi lansarea celui de-al doilea transceiver de semnale vectoriale, NI PXIe-5645R, construit pe o arhitectura conceputa la nivel software, pe care inginerii o pot modifica cu ajutorul LabVIEW, în functie de nevoile specifice ale acestora. Noul transceiver de semnale vectoriale adauga capacitatile de înalta performanta, diferentiale sau asimetrice ale interfetei I/Q (în faza si în cuadratura) în testarea ambelor semnale RF si din banda de baza ale unui dispozitiv, cu ajutorul unui singur instrument pentru a obtine timpi de testare mai eficienti, utilizând cele mai noi tehnologii PC si FPGA.



„Arhitectura conceputa la nivel software a noului transceiver de semnale vectoriale NI PXIe-5645R ne ofera o flexibilitate fara precedent pentru aplicatiile care vizeaza testarea transceiverului RF în banda de baza”, a declarat Jin Bains, vicepresedinte NI al departamentului de cercetare-dezvoltare RF.



Caracteristici ale produsului

·        Interval de frecventa cuprins între 65 MHz si 6 GHz, latime de banda instantanee de 80 MHz si 24 de canale de semnal I/Q digital de mare viteza.

·        Interfata pentru achiziția de semnal I/Q în banda de baza cu date de 16 biti esantionate la 120 MS/s, cu pâna la 80 MHz latime de banda complexa, configurabila atât diferential, cât si asimetric.

·        Tehnologie FPGA programabila, deschisa, pe care inginerii o pot personaliza pentru a adauga functionalitati definite de utilizator.

·        Utilizatorii pot descarca un IP pre-configurat si modificabil pentru cele mai uzuale aplicatii accesând www.ni.com/vst/.  

 

 

SC National Instruments SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail:
ni.romania@ni.com
Web:
romania.ni.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 
20/03/2013 - Acest articol a fost citit de 1820 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 20 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Analizorul de semnal vectorial bazat pe PXI de...
NI lanseaza cel mai rapid controller embedded...
Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai...
National Instruments: Depaseste limitele...
Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru...
Stirile urmatoare
Modul de cercetare a invertoarelor trifazate,...
National Instruments – Un nou software...
National Instruments: Functii avansate in...
Sistem de monitorizare de inalta fidelitate...
Renuntati la laborator: efectuati masuratori in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric